Следва

Всички носят: Чанта полу-луна

Старият аутфит живее нов живот

Блейзър и дънки? Твърдо да!

All fashion преди 8 години

Блейзър + дънки = класика! И то каква...
Но днес споменем ли тази old but gold комбинация, реакцията е сякаш тази сутрин сме се разровили в гардероба на гаджето.

Не, не, не и не! В това море от пролетни тенденции се чувстваме твърде притиснати да носим именно това, което ни се налага и което се носи от всички. А дънките и блейзърът са ни така любими и продължават да са супер стилни за ежедневната ни пролетна визия.

Действително, скини-дънките, съчетани с който и да е топ, правят един симпатичен и завършен вид. Но ине не говорим за тези фешън-трикове, а за блейзери с бродерии, за кадифе и за стил в най-пълния смисъл на думата.

Истината е, че ще бъдеш много по-различна, ако не следваш изцяло новите пролетни тенденции, които извират отвсякъде и именно заради това рискуваш бързо да попаднеш в категория „банална”.

Говорейки за пролетни тенденции, не разбирай, че не ги харесваме – има жестоки попадения! Но много често се случва сезонните мании бързо да излизат от мода, а ние те подтикваме да се обърнеш към класиката, която винаги ще бъде на мода.

Ето ги и прекрасните резултати:










 

More All fashion