Следва

Men’s exhibit: Мокасини! О, да!

Миглена Каканашева проговори за анорексията и операциите си

Миглена Каканашева проговори за анорексията и операциите си

All fashion преди 8 години

Дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева, напоследък е едно от най- коментираните светски лица у нас. Наскоро, заради няколко нейни снимки, на които буквално се броят ребрата й, медиите я обявиха за анорексичка, Известно време тя запази мълчание по темата, но сега, в интервю за “Всеки ден”, Меги коментира скандалните спекулации:
„Напоследък свалих 2-3 килограма, което за моя ръст и тегло е много. И аз самата се усещам „кльощава", иска ми се да кача малко. Но много ми се насъбра последните месеци. Попрекалих с исканията към себе си и екипа ми. Специализирах здравна психология, приемам отношението към собственото си здраве и примера, който давам на другите, много сериозно. Аз имам проблем единствено с времето. Едно денонощие не стига, нито капацитетът ни в момента, за всичко, което искам. Ям често и редовно. Обожавам храната и живота.”, категорична на дизайнерката.
Меги смело коментира и пластичните си операции, които не са по-малко обсъждани: „Да, имам корекции по лицето. Бих си направила още, ако в даден момент усещането ми за добър външен вид се промени. Нямам негативно мнение по темата за интервенциите, стига да не се прекалява.“
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.