Следва

Всички носят: Пончо!

Чудим се дали ни харесва: Виктория Бекъм за китайския Vogue

Това е естетска работа, няма спор...

All fashion преди 8 години

Това е естетска работа, няма спор.
Първо, с черно-бялото е трудно да се сбърка. Второ, Виктория Бекъм позира, имитирайки някои движения от популярните традиционни китайски танци с барабани, което е приятен жест към "домакините" от изданието.
Пош Спайс, освен чисто артистичния си интерес към Хонконг, има и подчертан бизнес такъв - тя съвсем скоро откри свой бутик там, освен това гостува и на благотворителната вечер на amfAR, а сега се снима и за корицата на китайския Vogue.

Иначе, поредицата снимки е за майското издание, и всички щеше да е повече от добре, ако в суматохата или вълнението си, не знаем, колегите така са се постарали в ретуша, че случайно са "отрязали" на един от кадрите крачето на Вики /снимката най-долу/.

Но, това са рисковете на старанието, но и причината да се чудим - харесва ли ни или не тази поредна медийна проява на госпожа Бекъм, и да не можем еднозначно да си отговорим.

Вашето мнение ни е интересно, ще се радваме да си го кажете в анкетата:

Анкета

Харесва ли ви Виктория Бекъм за китайския Vogue

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.