Следва

Александра Сърчаджиева става Представител на Avon

Звезден Instagram на седмицата: Алесандра Амбросио, Линдзи Лоън, Ирина Шейк и още...

Алесандра Амбросио, Линдзи Лоън, Ирина Шейк и още...

Други преди 8 години

По-красива след раждането
Алесандра Амбросио призна: „Тялото ми стана по-красиво след като родих децата.“

Ангелът на Victoria's Secret разказа за промените в тялото й след раждането: 34-годишната красавица е майка на двама сладури.
„Тялото ви няма да стане такова, каквото е било преди бременността, и не е важно какво говорят хората. Но на мен ми се струва, че сега то е по-красиво от преди. Заради факта, че спортувам, а преди това мразех тренировките. Сега също се чувствам и по-комфортно“,
разказа моделът и за доказателство публикува своя снимка в Instagram.
„В Бразилия се харесват апетитните форми. Това е заради популярността на карнавалите, на които жените демонстрират своите прелести, обути единствено в оскъдни бикини, стринг и пера. Всички бразилки на карнавала са просто невероятно – и не защото са перфектни, а защото те безкрайно обичат живота. Те не се стремят да имат тяло на Барби. В Бразилия повече се ценят красивите форми и не е важно колко килограма тежиш"
– допълва Алесандра.



Шоколадова пица с приятелки
Салма Хайек купонясва в компанията на Блейк Лайвли и семейството й


Не знаем как е минала твоята вечер, но можем да ти разкажем с какво се занимава Салма Хайек. А заниманието й беше определено приятно – актрисата се срещна с приятелката си Блейк Лайвли и с нейните роднини, които се постараха и приготвиха за гостите неустоими лакомства – шоколадова пица и домашни бонбони.
Хайек публикува снимка от женската вечер на страницата си в Instagram, на която беха запечатани всички участнички в женското парти.
Робин Лайвли (сестрата на Блейк), Елейн Лайвли (майката на Блейк), Еми Кели и Салма Хайек.
„Всеки път, когато отида при нея на гости, знам че ме очаква нещо вкусно“ - не скри възхищението си Хайек, която разкри, че и самата тя обича да се върти пред печката.

Брадли, ти ли си това?
Ирина Шейк заинтригува с еротична снимка


Тя умее да подгрява интереса към личността си. Съвсем наскоро руският модел публикува в профила си в Instagram разголени кадри. Може би това е първата й снимка заедно с Брадли Купър, която се появява в акаунта на модела.
В Instagram профила на Шейк повече се публикуват снимки от партита, вечери и ревюта, а също и „домашни“ кадри, но личният й живот винаги е в сянка. Ако в кадъра е влезнал мъж, то по принцип той бива неин колега или приятел.
Но този път феновете й гадаят: секси снимка, на която тя е в басейн с тайнствен непознат – Брадли Купър ли е това, или е постановка, направена на някоя от поредните й сесии?
Самата Ирина не е написала коментар под кадъра, затова предположенията и догадките си остават.

Междувременно в Instagram-а на Линдзи Лоън...
Червенокоската сподели своя снимка без капка грим, загадъчно усмихната, а зад нея всички забелязаха висящата броеница, която навярно неслучайно присъства в снимката.
Посланието остана неясно, но пък феновете на актрисата поднесоха адмирациите си за това, че тя няма никакво притеснение да се показва без грим в мрежата.

Освен „натюрел” селфито, Линдзи сподели и стара снимка от събитие, на което е с Анджелина Джоли и Мерил Стрийп, като отдолу ги нарече свои икони и идоли.


 

More Други