Следва

Не така, Gucci! Забраниха рекламата им, въпросът е дали има защо?

Парижанките, които диктуват стила

Парижанките са една специална порода жени, които сякаш се раждат с изграден усет за стил. Сместа е всъщност, простичка...

All fashion преди 8 години

Парижанките са една специална порода жени, които сякаш се раждат с изграден усет за стил. Сместа е всъщност, простичка – по-малкото е винаги повече, по-лесно се облича (и съблича) и още една съставка je ne sais quoi – не, не знаем наистина. Но се усеща – именно тази тайна подправка овкусява и различава френския стил от всички останали. Тя е щуравост, безгрижие, промъква се, оплита ни със звънък смях и ни захлупва с фатална изтънченост.

Със сигурност се предава по наследство. Няколкото примера майка-дъщеря ни убедиха как именно се е съхранила синята кръв на френския стил. Елегантността е задължителна, но трябва да бъде комфортна и непринудена. Една парижанка трябва да умее да се бунтува и да знае как да носи косата рошава. И никога, абсолютно никога няма да сложи телесен цвят чорапогащник.


Бриджит Бардо 
 


Лулу дьо ла Фалез и Бети Катру


Клеманс Поези


Шарлот Гейнсбург


Карла Бруни


Карин Ройтфелд и Джулия Рестуан-Ройтфелд


Летисия Каста и Мари-Анж Каста


Джейн Бъркин и Лу Дуайон


Инес дьо ла Фресанж


Леа Сейду


Франзоаз Харди


Елиза Седнауи


Констанс Яблонски


Джийн Сийбърг


Ванеса Паради


Марион Котияр


Жан Дама – блогърка

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.