Следва

Ето и късметлиите, които печелят двойни билети за “Ловецът: Ледената война”!

Б като Библия, Б като Блог: ДА! Времето спря. Време е за сватба...

Дали заради розовите цветове от цъфналите череши или пък от люляка на съседката отсреща, но всичко е някак по-дантелено и ароматно. 

All About Life преди 8 години

Неизбежно беше... С приближаващите се на талази слънчеви потоци и разпуканите зелени фонтани от растителност и цветни феерии по улиците на града, ни мирише на сватба! Но не от онези 3-дневните, с тежките хора, тъпаните и още по-тежките организации, а на онези, в които двама души със затаен дъх се вричат един на друг, чуват се проронени сълзи от щастие и детски смях и боси крачета ехтят някъде от съседната поляна. Мирише ни на сватба и на любов. Дали заради розовите цветове от цъфналите череши или пък от люляка на съседката отсреща, но всичко е някак по-дантелено и ароматно. Като сметанова целувка, като първата целувка на двама души, които си обещават целия свят, онова сладко сватбено време в годината е, в което всичко друго, освен безкрайните окръжности на безименните пръсти, няма значение. Времето за сватби пристигна, тук е, звъни настоятелно и категорично на вратата и ние свенливо тичаме да му отворим. И ето какво застана на прага ни...

И заживели щастливи...

Хаваи. Слънце. Две души се държат за ръце и събират ръкопляскания и поздравления. Няма по-интимен момент от този, в който усещаш пулса на половинката си през дланта, която те води напред. Или пък ти водиш нея... Важното е да има синхрон. Сватбените снимки на Ким от eatsleepwear.com ни разчувстваха и докоснаха, много!

www.eatsleepwear.com

 Кралицата и розите

Тези кадри ни накараха да настръхнем. Много романтизъм, слънце и аромат на рози лъха от тях. Кралицата, която чака Краля сред розите и една приказна софра за избрани... Вълшебство!

dustjacket-attic.com

Вземи ме, лодкарьо, в своята ладия лека

Очаровани сме от Никол от garypeppergirl.com. И понеже си говорихме за цъфнали череши, се върнахме малко назад, за да намерим тези фотографии от 2015 г. А тази слип рокля е фантазия!

 

garypeppergirl.com

Put The Ring On It

Както се пееше в култовата песен на Бионсе, ако ти харесваше, трябваше да ми дадеш пръстен(че), от laurenconrad.com ни хвърлят в дълбокото със своята енциклопедия на годежния пръстен. Любовта, също като диамантите, е вечна!

laurenconrad.com

Горчиво!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.