Следва

Като на кино. Най-емблематичните модни моменти от големия екран

Какво носи Редакцията днес: Дворцов разкош

Решихме да направим един експеримент и да покажем собствения си стил, ден по ден, в нашата женска фешън редакция...

All fashion преди 8 години

Всеки ден споделяме вдъхновения, трендове и модни тенденции с нашите читатели. Решихме да направим един експеримент и да покажем собствения си стил, ден по ден, в нашата женска фешън редакция.

Навън вече мирише на лято, нищо че е посмрачено, и е време да захвърлим якетата и плътните блузи и да извадим летните ни дрехи, които толкова обичаме, и за които чакахме с такова нетърпение! Днешното ни решение е изключително удобният пола-панталон (известен като палацо - от итал. palazzo-дворец) в цвят горчица от Sisley, съчетан с обикновен изчистен черен топ от Benetton. Този панталон се комбинира лесно с ниски обувки, като в случая сме заложили на черни пантофки от Musette. Семплият аутфит позволява да сложим по-смели и цветни бижута, каквито можем да намерим в Desigual.

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 17 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...