Роклята на булката: Ирина Шейк за Pronovias

Pronovias е една от най-изящните марки, що се отнася до булчинската мода. Познатият испански бранд показа колекцията си за 2017-та на ревю в Барселона...

Pronovias е една от най-изящните марки, що се отнася до булчинската мода. Познатият испански бранд показа колекцията си за 2017-та на ревю в Барселона, а на модното шоу главна звезда беше, отново, Ирина Шейк. Привлекателна и много нежна в белите одеяния, рускинята, както и миналата година, откри и закри невестиното дефиле.

30-годишната приятелка на Брадли Купър показа три рокли от колекцията, наречена с ефирното „Le Ciel" /Небе/.

Луксозни тъкани, префинена дантела и класически и сексапилни силуети доминират колекцията, представена тържествено пред 2 000 гости.

„Pronovias вече е като част от семейството ми. Знаете, че не ми е за пръв път да работя с тях и винаги съм щастлива да бъда в Испания. Колекцията е прекрасна. Много класически силуети, но и нови стилове, изящни тъкани, едновременно елегантни и секси. Усещането ми е, че всяка булка на този свят може да открие съвършената дреха от колекция 2017 на Pronovias" – споделя Ирина, добавяйки, че най-любима й е роклята, с която закри дефилето.

Вижте цялата колекция в галерията горе>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia