Следва

Face to face - Пламен Константинов

Мишел Обама с личен гримьор... Честито!

С всеки изминал ден Първата дама на САЩ започва да придобива все по-звезден статут. Не само заради славата...

Лица преди 15 години

С всеки изминал ден Първата дама на САЩ започва да придобива все по-звезден статут. Не само заради славата, която спечели след победата на съпруга си, а и заради вниманието, което модните журналисти й обърнаха, многото корици и хилядите фотосесии, които снима.

Последното, което вдигна шум около г-жа Обама беше новината, че тя е наела професионален гримьор на щат, който да бъде на нейно разположение по 24 часа в денонощието. Това се оказа толкова специална новина по простата причина, че за последните 16 години в Америка не е имало президентша към чийто антураж да фигурира и гримьор на щат. Досега всяка е имала личен стилист и фризьор, но личен гримьор – за първи път.

Ингрид Граймс-Майлс, 49-годишна, е гримьорката, която ще работи за Обама. Тя започна да й помага още през миналата седмица, когато Мишел Обама беше на визита в Европа.

Коафьорът на Хилари Клинтън, Бернард Портели, е учуден от факта, че г-жа Обама има и личен гримьор. Той споделя, че това е нечувано и че нито една президентша не е имала личен гримьор, който да я придружава навсякъде.

И все пак американските граждани могат само да се радват. Въпреки допълнителния разход, който според нас не оказва влияние на американския бюджет, Първата дама на САЩ ще бъде винаги красива и безупречна. Както и й се полага.

More from View Sofia

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 7 месеца

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

More Лица