Следва

Test Drive: Бъди оригинален, обуй Stinky Socks!

ИКЕА избра 7 финалиста в кампанията БАЛКОН ТУРИСТ

6 балкона в София и 1 във Варна ще се превърнат в нови летни дестинации

All About Life преди 7 години

ИКЕА избра 7 финалисти във второто издание на кампанията БАЛКОН ТУРИСТ, която превръща градските балкони в място за хубави преживявания. Общо шест ентусиасти от София и един от Варна ще получат възможността да посрещат „балкон туристи” в приятна, лятна атмосфера, създадена с дизайн от ИКЕА. Кампанията стартира в началото на април с мотото Нов сезон, нови дестинации и се впусна в триседмично търсене на най-подходящите тераси. Над 200 кандидати се регистрираха за участие на balkontourist.com като специално подбрано жури определи финалистите.

През следващите няколко седмици дизайнерите на ИКЕА ще превърнат избраните балкони в летни дестинации, въоръжени с лятната колекция от мебели и аксесоари на шведската марка. Всяка от селектираните тераси има собствен стил, отразяващ различни „епохи” в строителството у нас. Основно предизвикателство пред интериорните дизайнери на шведския бранд ще бъде, да намерят решения, съобразени с архитектурните особености на откритите пространства, като в същото време им придадат индивидуален облик.

Домакини за желаещите „балкон туристи“ във второто издание на кампанията в София ще бъдат Иван Милев, Веселин Димитров, Анастасия Ангелова, Елена Дончева, Кремена Миленкова и Светлана Желязова. Към тях се присъединява и Виолина Николова от Варна.

След преобразяването на терасите предстои и същинският етап на кампанията. Oт 20 юни до 17 юли всеки желаещ ще може да резервира предпочитан балкон, избирайки своята дестинация в София и Варна на balkontourist.com, където ще бъдат публикувани снимки, информация и възможни часове за резервация на всеки от балконите. Освен приятна гледка, добро настроение и чист въздух, „балкон туристите” ще  могат да почерпят дизайн идеи от новите предложения в лятната колекция ИКЕА и да си прекарат приятно на една по-различна и необичайна лятна дестинация.

„Убедена съм, че БАЛКОН ТУРИСТ ще вдъхнови хората да използват своите тераси по предназначение. Успехът на миналогодишното издание го доказва. На нас ни е ясно, че предвид малката площ на жилищата, балконът често е пренебрегван и използван не по предназначение, но имаме решения, така че и това пространство да бъде оползотворено добре,” споделя Мая Велянова, мениджър Комуникации и интериорен дизайн в ИКЕА.

В разгара на лятото феновете на социалните мрежи също ще имат шанса да променят облика на своята тераса, включвайки се в специалната Instagram игра на ИКЕА.

Следете кампанията във Facebook страницата на IKEA, на IKEA.bg и на balkontourist.com.


За ИКЕА

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижи за хората и средата.
ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 373 магазина в над 47 страни.
ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 5 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 2 седмици

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.