Следва

Петъчна доза секс: Покажи ми колко ти е... високо IQ-то!

Сейнт Уест с гардероб като на татко

Когато баща ти е фешън-маниак, майка ти е селфи-кралица...

All fashion преди 7 години

Когато баща ти е фешън-маниак, майка ти е селфи-кралица, превърнала се в модна муза, то тогава вероятно притежаваш огромен гардероб, още откакто си навършил… шест месеца!
Да, малкият Сейнт Уест тепърва опознава света, но има неща, които иска или не, усвоява веднага, още в първите си месеци - модната мания на родителите си.

Макар все още да не го разбира, Сейнт носи върху себе си хиляди долари и вече може да се похвали с по-голям гардероб от този на голям човек, който пазарува непрестанно.

Ким започна да споделя множество снимки в Instagram, както и в личния си сайт на дрешките и обувките на Сейнт, които са просто мънички копия на тези, които има баща му Кание. Самият Ралф Лорън е изготвил специален модел яке за мъника, с което Ким не се поколеба да се похвали, написвайки в поста: „Благодаря ти, Ралф Лорън, че направи това малко якенце за Сейнт. Ще ценим този жест завинаги!”Изключение не правят и аксесоарите – бебчето има златен синджир като на баща си.Е, нищо чудно първите думи на Сейнт да са „Ралф Лорън”, вместо мама.

More All fashion