Следва

Street Style вдъхновения: Аксесоарите, тази убийствена фешън слабост!

Синя кръв. Във вените на Супермодели

Кариерата на модел сякаш започна да се върти повече около това с кого си свързан, а не как изглеждаш...

All fashion преди 7 години

Кариерата на модел сякаш започна да се върти повече около това с кого си свързан, а не как изглеждаш. Имаме нагледни примери на сестри и деца на знаменитости, които щурмуват в модната индустрия. И докато произходът им може да гарантира на новите лица голям интерес и бърз подем, той не е константа за успешно развитие.

Моделите се окуражават да бъдат личности в и извън социалните медии – станеш ли част от Холивуд и модните кръговете въртележката те завърта в посока на мащабните кампании и евентуалния успех. А какво се случва ако моделът е със синя кръв? Аристокрацията се активизира, не само в социалните медии, но и в шоутата на най-големите имена от подиума.

Лейди Джийн Кембъл за Louis Vuitton Resort 2017

Въпреки че са малобройни в сравнение с децата на известни родители, те успяват да намерят своето място сред фанфарите. Пример е Лейди Джийн Кембъл за Louis Vuitton Resort 2017 и ексклузивно шоу за Никола Геские. Риалити звездите Джиджи Хадид и Кендъл Дженър илюстрират огромния успех на подиума и социалните медии. Талита фон Фюрстенберг прави първи, но многообещаващи стъпки. Нейният Instagram е типично моделски – добри селфита, снимки по бикини и време с приятелите – но все пак нейният статут на принцеса ѝ е даден по рождение.

Дамите от аристокрацията винаги са имали я пръст, я крак в модата. Френският двор е бил известен със своята разточителност, пищни тоалети и разкошни приеми, а днес французойката Инес дьо ла Фресанж е доайен, чията роля в стила е неотменима. Нейната баба ѝ е маркиза дьо ла Фресанж. Музата на Ив сен Лоран – Лулу дьо ла Фалез е дъщеря на граф дьо ла Фалез. Моделката Стела Тенънт произхожда от семейството на дука на Девъншайър и рода на сестрите Митфорд. Дори и Кара Делевин е внучка на сър Джослин Стивънс. Правилната комбинация от престиж и красота е неустоима за големите брандове, особено за тези от луксозния сектор.


Талита фон Фюрстенберг

More All fashion