Следва

Trend report: Деним яке със стикери

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

null

All fashion преди 7 години

Мини селекция от грозни аутфити

Не знаем как е възможно знаменитостите да допускат толкова много модни гафове във вечерните си визии, но фактите са на лице, а на нас не ни остава нищо друго, освен да им се посмеем задружно. Днес събираме три аутфита, които ни правят силно впечатление, но, за жалост, не с добър вкус. Първата сред избраните е тази на Ванеса Хъджинс (на снимката горе*), която влиза с пълна сила в Дива-образа, но явно никой не й е казал откровено, че големите къдрави коси не си партнират добре с дантелената рокля с изрязани елементи и бел ръкави.


Тараджи Хенсън

Актрисата от "Империя" се слави с еклектичен стил, който не винаги понася на всеки, но този път от оригиналност няма и следа. Това не е дори и кич, напомня ни на кофти ретро рокля от изкуствена кожа и позастаряваща жена, отчаяна да влезе в секси Вамп образ.


Кейти Пери

Кейти Пери се облича зле, нищо ново под слънцето, просто решихме да покажем колко наистина е зле. Пристегнатото костюмче с куп кристали по него е дело на Джеръми Скот за Moschino, а поводът е дефилето на италианския бранд за Резорт 2017.
 

"Великолепната четворка"

Преди изгрева на Кендал Дженър, Джиджи, Бела и Карли Клос, за които се говори, че са съвременните супермодели, тази престижна титла принадлежеше на звездите на 90-те: Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста, Стефани Сиймор и Кристи Търлингтън. След техния залез, терминът супермодел стана нещо като табу, а сега, след 20-годишно мълчание, той започва отново да се използва и то за имената на гореспоменатите 4 красавици. Те, благодарение на силното си присъствие в социалните мрежи, успяват да си извоюват огромна слава и влияние.

Цялата тази шумотевица около тях носи очевидно недоволство в очите на "истинските" супермодели. И точно на такава случка станахме свидетели наскоро, когато Стефани Сиймор нарече Джиджи и Кендал bitches of the moment пред Vanity Fair. Ето и част от изказването й: "Супермоделите са част от миналото. Кендал и Джиджи заслужават собствена титла. Те са красиви момичета, подкрепям ги, но не са супермодели." А когато репортерът пита Сиймор каква титла би им отивала, тя отсече: "Кучките на момента. Ще им пасне."


От ляво на дясно:
 Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и Стефани Сиймор

Докато повечето извадихме сандалите, някои още се подвизават с ботуши

И то какви! Високи до над коляното, велурени, че и с дълъг чорап отдолу… в средата на юни!
Обикновено, когато Пиа Миа се разходи из улиците на Ню Йорк, очарова със симпатичния си стил и смелост в избора на ярки цветови комбинации.

Е, не такъв е случаят на тази нюйоркска разходка. Ансамбълчето, което Пиа бе „сглобила”, предизвика реакциите: „Леле, колко евтино изглежда!”, както и „С какво е облечена?!”

Споделяме тези общи коментари, тъй като подборът на аутфита й, съчетан с тези аксесоари (и тази шапка?!) действително не ни се връзват и ни изглежда така, сякаш певицата се опитва прекалено много да блесне с екстравагантност.

А и въпросът за велурените ботуши през лятото си остава…

Гротескният Royal Ascot

Ето че настана време за кралските конни надбягвания Ascot, които се провеждат в британското градче Аскот, графство Бъркшир.

Royal Ascot е спортно събитие, основано още през XVIII век от кралица Анна. От този момент се провижда всяка година. Първата надпревара, в която се втурват седем участници, е с награден фонд едва 100 паунда. Той се състои на 11 август 1711 г. Тази година състезанията преминаха от 14 до 18 юни, а наградният фонд бе 5,5 милиона паунда.

Ясно е, че дрескодът за подобно събитие е в „кралски" дух. Дамите имат свобода да пуснат на воля въображението си и да заложат на екстравагантни, пищни тоалети, шапки и аксесоари. Но както обикновено се случва, нещата излизат извън контрол: екстравагантното се превърна в абсолютен кич, а елегантното се загуби някъде сред него. От шапки, имитиращи маса за обяд, до такива, направени от разчленени кукли Барби, цветя и китки, пера и пухчета...

Разбира се, има и такива дами, които „играят по правилата", но остават незабелязани насред цялата натруфеност и безвкусица.

На спортното състезание присъства и Кейт Мидълтън, която, между другото, за първа година е гост на надпреварата. На хиподрума също бяха принц Уилям, кралица Елизабет II и принц Филип. Монарсите се появиха в открита карета, впрегната в няколко коня.


Кейт Мидълтън и принц Уилям

Кейт се отличи с вкус в дантелената рокля Dolce & Gabbana, с която вече сме я виждали преди месец на състезанието Windsor Horse Race.
Херцогинята не за първи път се спира на един и същи тоалет на различни мероприятия, но, както се вижда, това изобщо не я притеснява.


Кралица Елизабет II 


Теа Пиърс


Лара Грилс

More All fashion