Следва

SOFIA LONDON WEEK: Mузика, английски чай, tatoo и още нещо...

Да бъдеш iRobot или да не бъдеш - това е въпросът!

Все бързаме, все не ни остава време. За читав обяд, за студено питие с любимата приятелка след работа, за час за маникюр, фризьор... 

All About Life преди 7 години

Все бързаме, все не ни остава време. За читав обяд, за студено питие с любимата приятелка след работа, за час за маникюр, фризьор... Всичко е по-важно от нас, всъщност, поправка, всичко БЕШЕ по-важно от нас. И не, не се налага да "крадеш" време, енергия и да правиш повече компромиси. Няма нужда да правиш избор - чист дом или нова шик прическа - и двете, разбира се! Докато отпускаш сетивата си в салона за красота, домът ти се чисти, при това детайлно, професионално и прецизно. Уловка няма, има iRobot!

iRobot е компания, специализирана изключително в сферата на роботиката, която инвестира в развойни дейности по-голямата част от печалбата си. iRobot възниква в резултат на убеждението на Колин Ингъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс, че роботиката ще промени света и начина, по който работим, учим, лекуваме или почистваме. През 2002 г., iRobot влиза в ежедневието ни, с появата на първата прахосмукачка-робот Roomba. Три години по-късно, на пазара излиза и Scooba, която обогатява линията роботизирани помощници за бита. Днес портфолиото на iRobot включва няколко първокласни робота, които помагат на повече от 14 милиона души по целия свят за почистване на дома и около него.

Ненадминатото качество на почистване с прахосмукачките-роботи Roomba се дължи на високо функционалната тристепенна почистваща система. В рамките на тази система, Roomba буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята и ги всмуква в контейнера. Финият прах се филтрира през ефективен филтър от микрофибър.

Пълни характеристики на модела може да намериш тук . А ако и ти все бързаш, и все се опитваш да се доближиш до Шесторъкия Шива - стига! Запиши си час във фризьорския салон, излез на кафе с приятелка, пообиколи магазините (намаленията започнаха!), или просто се излегни удобно на хамака в двора, с чаша розе и книжка в ръка, и остави "мръсната работа" вкъщи на iRobot.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.