Следва

Утоли жаждата, хидратирай. 6 начина и повече Н2О

Лятна instagram madness

Тепърва дойде, а вече тъжим. Но не за лятото, а за моментите, които го свързват с цялото, с нас...

All About Life преди 7 години

Тепърва дойде, а вече тъжим. Но не за лятото, а за моментите, които го свързват с цялото, с нас. За мига безвремие сами на кея, който се проточи вечно. За минутките, в които белите завивки ни пазеха от лоши сънища. За чашата ледено Мохито. За букета с цветя, който не получихме. За самотното легло и книгата, фатално влюбена в него. За кучешките прозявки и размазания силует в огледалото. За разхвърляните фотографии в краката. За вечерите на висок ток и високи обороти с най-близката приятелка. За необлечената бяла рокля. За морето! За ръцете му, които тежат на масата. За сутрешния грим с целувки и кафе. Носталгия преди събитията. Нахлуха с шут през прозореца, разхвърляха всичките ни мисли и ни изоставиха. А ние се хванахме за instagram-a, за да не потънем. В сряда, той изглежда така.

 

 

 

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.