Следва

KLM Royal Dutch Airlines летят от Амстердам до Дъблин от октомври

Светът е голям и тротинетки дебнат отвсякъде...

Eкспедитивното излизане, с цел вършене на сто неща наведнъж, се е превърнало във втора природа, която овладявам с помощта на тротинетката Gobbler...

All About Life преди 7 години

Времето е непоносимо топло, по софийските улици почти винаги има задръствания, а аз съм в сесия. Препятствия много, включително разсейващи мисли за море, учене в последния момент и липса на достатъчно източници, от които да уча.

Последните три неща определено заемат много голямо пространство и често се случва да забравям за останалите важни подробности, включително рождени дни на приятели. Затова експедитивното излизане, с цел вършене на сто неща наведнъж, се е превърнало във втора природа, която овладявам с помощта на тротинетката Globber.



Стигам за минути до централните точки на града, а и освен това не се притеснявам за парко места и сини зони.
Седмочисленици, Графа, Mалките пет кюшета, Софийски университет... Места, които са в ежедневния ми маршрут.

Дали за среща с приятели, дали за предаване на курсова работа или импровизиран подарък - проблемът е, че винаги се сещам в последния момент. Но с тротинетката, моето ново любимо превозно средство, се чувствам като от GTA, забавно е и не на последно място - спасява ми кожата.

Този материал нямаше да е същият без невероятните тротинетки Globber! Ако и вие искате да усетите вятъра в косите и да си припомните вкуса на детството, може да се сдобиете с тях оттук !

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.