Следва

100 топ продукта от Klorane - печелившите!

Samsung блесна на Международния фестивал за творчество Cannes Lions 2016

Samsung Electronics спечели 29 награди на Международния фестивал за творчество Cannes Lions, включително „Creative Marketer of the Year“ (Най-креативен маркетинг)...

All About Life преди 7 години

Samsung Electronics спечели 29 награди на Международния фестивал за творчество Cannes Lions, включително „Creative Marketer of the Year“ (Най-креативен маркетинг). Наградите подчертават целенасочените усилия на Samsung към значими и креативни кампании, ориентирани към потребителите, както и приноса на компанията в областта на маркетинга.

Samsung бе отличена за единадесет уникални маркетинг кампании, като всяка една от тях демонстрира корпоративната философия на компанията, която е насочена към това да обогати живота на хората и да създаде по-добър свят чрез иновативни технологии и продукти. Креативността и маркетинговият подход, открити в единадесетте кампании, помогнаха на Samsung да стане първата корейска компания получила наградата „Creative Marketer of the Year“.

Два от печелившите проекти на Samsung - brainBAND и Voices of Life - бяха част от мащабната корпоративна кампания Launching People. Launching people получи широко признание от творческата гилдия, включително и на миналогодишното издание на Cannes Lions. Иновативният подход на кампанията демонстрира социална стойност и насърчава потребителите да споделят своите идеи със Samsung и да следват мечтите си.



brainBAND, преносимо устройство за мониторинг и превенция на мозъчни сътресения по време на контактни спортове, е сред големите победители на фестивала. Кампанията спечели шест отличия, включително златна награда в категорията Use of New Technology. Приложението Voices of Life, с което бебета, поставени в кувьоз, могат да слушат гласа и сърдечния ритъм на своите майки и да се чувстват по-близо до тях, получи сребърно отличие в категорията Online Video.

Blind Cap, гривна и плувна шапка, които предупреждават плувците с увредено зрение, когато наближат края на плувния коридор, спечели две отличия, включително златна награда в категорията Activation by Proximity. Устройството бе одобрено от испанския параолимпийски комитет и може да бъде готово за употреба на Параолимпийските игри в Рио тази година, на които Samsung е официален спонсор.

„Спечелването на наградата „Creative Marketer of the Year“, която е най-високото отличие за маркетинг в света, е резултат от тясното сътрудничество между маркетинг служителите на Samsung и партньорите на компанията“, каза Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент „Глобален маркетинг, ИТ и мобилни комуникации“ в Samsung Electronics. „Ние ще продължим да развиваме корпоративната философия на Samsung, като доставяме значими иновации и маркетинг кампании, ориентирани към хората, за да направим Samsung най-обичаната марка“.

Тази година отбелязва 63-то издание на Международния фестивал за творчество Cannes Lions, който събра повече от 15 000 комуникационни, рекламни и маркетинг експерти. Фестивалът се провежда традиционно в Кан, като тази година бяха представени повече от 43 000 проекта в 24 категории, вариращи от ТВ реклами до преса, външна и онлайн реклама, PR и маркетинг.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.