Следва

Pavell&VenciVenc' и The Top Stoppers диктуваха ритъма на Фестивал на цветовете

Спечели кутия френски макарони от Chez Fefe

Спечели кутия френски макарони от Chez Fefe...

All About Life преди 7 години

Любимите макарони от @Chez Fefe macarons & cafe са чест спътник в нашите споделени с любимите хора моменти. Заедно с вълшебния готвач на любимите ни сладки изкушения сме решили да подарим една кутия, съдържаща осем броя щастие, както ги наричаме, или френски макарони, на онзи, който ни изпрати най-сладкия, неустоим споделен момент с любим човек.



Качете в Facebook снимка на такъв момент с приятелка, с половинката, с най-близките, поставете следните тагове @Chez Fefe macarons & cafe и @View Sofia и един от вас ще може да сподели насладата на френските макарони на #chez Fefe, с когото пожелае. Очакваме снимките от днес, 4-ти юли, до неделя, 10-ти юли. 

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 1 ден

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 3 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.