Следва

Първото #ReleaseTheBeast парти събра DJ Marten, Александра Богданска и модна къща Knapp

Петъчна доза секс: Попитахме 10 мъже за... интимните прически! Какво, защо и как им харесва

Спомнете си онази серия на „Сексът и Градът”, където Кари Брадшоу възкликна след първата си бразилска кола маска: „Господи, напълно плешива съм!”

All About Life преди 7 години

Спомнете си онази серия на „Сексът и Градът”, където Кари Брадшоу възкликна след първата си бразилска кола маска: „Господи, напълно плешива съм!”
А какво ще кажете за секси гаджето на Саманта, което с неохота почти проплака: „Ооо, не, обръснала си я… Защо?!”

Но пък и доста дами изпадат в истерия при наличието дори на няколко косъмчета по интимните части, бързайки да запазят първия свободен час за кола маска…
Да, определено тази тема вълнува колкото жените, толкова и мъжете. Затова ние попитахме десет мъже какво мислят за интимните прически и дали напълно гладката кожа е тази, която е неустоима част от женското тяло, която ги кара да затаят дъх и да онемеят.

А ето какво ни отговориха те…

Никола, 26 г.: „Аз съм твърдо „ЗА“ обезкосмяването при жените като цяло, не само в интимната зона. За мен всеки косъм от веждите надолу е абсолютно ненужен!”

Михаил, 31 г.: „Окосмяването в тази част на тялото може да бъде и секси. Падам си много по интимните прически и често приятелката ми ме изненадва след козметик. Знам че не допада на всеки, но според мен класическата „бразилска черта”, например, не може да бъде „отритната” от никого, супер секси е!”

Александър, 25 г.: „Какви интимни прически?! Долу трябва да е абсолютно гладко!”


Виктор, 20 г.: „Окосмяването в интимните части е нещо природно, не знам какво толкова му се плашат хората. Нали и в приказките принцесата се открива, след като преминеш през гори и планини ха-ха-ха.”

Петър, 43 г. : „Харесвам жените като цяло, така че е неин избор как ще изглежда там. Разбира се, че една жена трябва да бъде поддържана, а под поддържана разбирам всичко да е в рамките на хигиеничното. Така че не е голяма драма, ако предпочита да не е напълно гладка.”

Иван, 30 г.: „Допустимо е една жена да остави нещо долу…само, ако е естествена блондинка!”


Христо, 31 г.: „Харесват ми и двете опции. Обичам жената да е гладка, но ако има някаква интимна прическа, това определено ще направи нещата по-приключенски. :)”

Николай, 25 г.: „Ооо, твърдо и категорично не ми харесват нито прическите, нито каквото и да е окосмяване на това място. Технологиите напреднаха достатъчно, за да може всяка жена лесно и бързо да се отърве от окосмяването. Всичко друго за мен са само оправдания!”

Теодор, 35 г.: „Нямам проблем да виждам жената такава, каквато е – ЖЕНА! Защо да поправям онова, което й е дадено от природата?! Дори се кефя на жени, които са уверени в себе си и не влагат кански усилия и много пари, за да угодят на някой мъж!”


Мартин, 24 г.: „Чуя ли жена, в главата ми изникват три неща: нежност, изящество, съвършенство. Колкото и идеалистично да звучи, не мога да си представя една истинска жена да допусне буйна растителност там долу. Дори бих казал, че по тези „ширини“ нищо не трябва да има, освен гладка, перфектна кожа.”

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.