Следва

Fanta те предизвиква на един кен разстояние

Петъчна доза секс: Задръжките и горнищата паднаха! Мъжка анкета, мъжката гледна точка - секси ли са монокините?

Лято е! И няма фраза, която да звучи по-добре от тази...

All About Life преди 7 години

Лято е! И няма фраза, която да звучи по-добре от тази. Солена вода, студени коктейли и горещи тръпки… Да, определено ще си говорим за лято!

Температурите се покачват, но не само от силното слънце, а и от някои типични за сезона гледки, които обикновено карат челюстта на един мъж да увисне.

Днес, за разпускащата ни петъчна тема, честта отдаваме на монокините и горещите топлес мадами. Преди да направим анкетата, разпитвайки шепа привлекателни мъже, за нас този топик се изчерпваше с две простички неща: Хубави гърди – о, да! Кофти бюст – бляк!
Но те ни опровергаха! Те, мъжете, при които привидно всичко е толкова просто, ни доказаха, че нещата съвсем не са така наивно и детински лесни.

Така че освен очакваните отговори, се пригответе да прочетете и изненадващи признания!

Александър, 25 г. : „Нека да има монокини!! Изследванията сочат, че видът на женските гърди удължава живота на мъжа. :)”

Мартин, 23 г. : „Нямам абсолютно нищо против топлес момичетата на плажа, дори да са мои приятелки и познати. Това винаги ще бъде приятна гледка за един мъж, стига гърдите на жените да са хубави.”


Димитър, 30 г. :Това е интересен въпрос и има няколко отговора. Като цяло харесвам женските форми, така че за мен лятото е сезонът, в който мога да им се наслаждавам повече именно заради монокините на плажа. Но, ако пред мен без горнище стои например приятелка, към която нямам сексуално влечение, няма да бъда афектиран по никакъв начин – това ще бъдат просто гърди.”

Никола, 26 г. : „Отговорът ми може да е малко егоистичен, но е следният: харесвам жени по монокини, ако става въпрос за готини мацки с хубави тела - тогава съм твърдо ЗА. Но ако говорим за приятелката ми съм категорично ПРОТИВ. Тези гърди бих искал да виждам само аз и ги пазя ревностно.”

Петър, 35 г. : „Едно от най-забележителните женски качества за мен винаги е била загадъчността. Напоследък сякаш повечето дами я губят. Не ми харесва фактът, че отивам на плажа и виждам 90% от нея: прашки, никакво горнище, знойна плът и само три конци плат я делят от нудисткия плаж… Така де, смятам, че идва в повече за един ден да видиш над 15 чифта гърди.”

Христо, 22 г. : „Аз искам да опровергая представата за мъжете и тяхната мания по „големите бомби”. Харесвам естествени гърди. Вярно, ако са с хубава форма… Но винаги, винаги, винаги си личи, ако са естествени! Затова естественият чифт гърди на плажа ме радва, докато видимо изкуствените и гигантски такива не ми действат по същия начин. ”

Михаил, 29 г. : „Гърдите са любимата ми част от женското тяло. На всяка жена са различни и уникални. Така че през лятото не мога да се оплаквам от монокините.”

Борис, 24 г. :Зависи от жената… Ако самата тя е секси и обаятелна, монокините ще са бонус към цялостната й личност. И обратно – ако пред мен стои невзрачна и скучна жена, дори да е чисто гола, не би ми направило никакво впечатление!”

Станимир, 30 г. : „Монокините са една от многото причини, които ме карат да обичам лятото повече от другите сезони!”

Григор, 27 г. : „Питате ме за моето лятно проклятие: монокините. Не може покрай мен да мине жена без горнище, с красиви гърди и аз да не забележа това. Проблемът е, че приятелката ми ревнува много в тези моменти, а самата тя никога не се лишава от горната част на банския…”

Теодор, 24 г. : „Аз съм човек, който не крие нищо от себе си, така че не го и изисквам от жените. Твърдо ЗА монокините съм!”

Стефан, 25 г. : „Нямате представа колко оплаквания от жените съм чувал за това, че ненавиждат сутиена, който е почти задължително да носят в града: пречи им, стяга ги и като цяло чувството било супер неприятно. Така че, ако лятото могат да се освободят от това бреме, ходейки без горнище, защо не?! И без това да си жена е трудно с всичките тези токчета и тесни рокли… Нека поне на плажа да са свободни! ”

Радослав, 31 г. : „Не е джентълменско да дискриминирам която и да е дама, но според мен всеки човек трябва да има РЕАЛНА представа за себе си. Тоест, ако една жена наистина изглежда зле по монокини (без да навлизам в неприятни подробности защо това е така), не бих искал да я виждам без горнище. Да, може да й е по-удобно така или пък да не желае да има разлики в тена си, но никой не е длъжен да понася тази гледка. Освен това се питам, как такива жени се чувстват добре за самите себе си (оставяме другите за малко), ако се появят в този си вид, при положение, че изглеждат плашещо?!”

Божидар, 28 г. : „Горнището на банския май беше единственият „филтър”, който една жена може да сложи на плажа освен очилата си… Вече няма никакви тайни!”

Анкета

Би ли се пекла по монокини на плажа?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.