Следва

Уличният стил на звездите: Камила Алвес красива в розово

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Модна раздяла и няколко непростими фешън прегрешения "красят" рубриката ни Г като Гаф. Никога не е късно да станеш за резил, особено ако си със звезден статут.

All fashion преди 7 години

Модна раздяла и няколко непростими фешън прегрешения "красят" рубриката ни Г като Гаф. Никога не е късно да станеш за резил, особено ако си със звезден статут.

Иги Азалия (и на снимката горе*)

Този уикенд на светско събитие в Лас Вегас кичозно се появи рапърката Иги Азалия, която бе избрала особено интересно облекло - прозрачно поло в кафеникавата гама, а под него - черен дантелен сутиен, пола с висока талия и ... ботуши. Въпреки че изпълнението на рапърката е било блестящо, не можем да кажем същото за избора й на тоалет. Не се прави така, Иги!

Ким Кардашиян и почти успешният й опит да влезе в последните модни тенденции

 

Да превърнеш огромната стара и широка тениска в къса секси рокля е актуален мини-тренд от известно време. Наблюдаваме знаменитости да излизат само по блейзър или суичър по улиците.

Манията по pant-less или с други думи – тенденцията „без панталони”, в разгара на лятото стана супер-актуален.
Ким Кардашиян не обича да остава по-назад. Затова тя не се поколеба да се „премени” именно с широка блуза и буквално да сглоби своя аутфит за среща с приятелка в заведение в Брентуд, Англия. 
За съжаление, модният риск, който Ким с радост пое, бе напълно неуспешен. Ние сме ЗА смелите фешън решения, но когато са съчетани по правилен начин с всеки елемент от визията. Ким така и не разви таланта да избира подходящите аксесоари за подходящото облекло. Този случай е именно такъв: лъскавият кожен колан с презрамки, наподобяващ тиранти, изглежда ужасно върху тази спортна широка блуза. 

За малко, Ким… опитай пак!

Джема Аткинсън

Джема Аткинсън показа добре оформената си фигура в Манчестър миналата събота. Моделът определено не беше избрал правилния начин да подчертае перфектната си фигура, като лъсна на събитие в екстремно дълбока мини рокля, покрита с малки камъчета.

Рита Ора

Ето това е облекло за улиците на Ню Йорк. Рита Ора отново избухна със скандален избор на дрехи, като потъпка всички модни правила. Певицата дефилира по улиците облечена в лъскав полиестер със скромна дължина и велурени сини сандали на висок ток.

Копинг напуска де ла Рента

 

Преди броени дни станахме свидетели на още един неочакван обрат в света на модата - Питър Копинг обяви оттеглянето си от Oscar de la Renta. След едва 2 години на поста креативен директор, Копинг се завръща обратно в Европа поради лични причини, а за времето си в de la Renta, дизайнерът споделя: "Обичам всяка една минута от времето, прекарано в Ню Йорк, надявам се един ден да се завърна тук."

Припомняме, че самият Оскар избра Копинг да го наследи, назначаването му стана факт през октомври 2014, едва месец преди смъртта на де ла Рента.

More All fashion