Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Victor&Rolf Couture, Есен 2016

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Както всяка година през юли, времето е непоносимо горещо. Това обаче изглежда не е проблем за известните...

All fashion преди 7 години

Целият клан Кардашиян, Линдзи Лоън и още няколко модни недоразумения и скандала "красят" рубриката ни и тази седмица.
(На снимката горе - рожденичката Кайли Дженър*)

Бързо решаване на проблема

Френската луксозна група LVMH продава Donna Karan International на американската фирма G-III Apparel Group за 650 милиона долара. Продажбата се случва едва година след назначаването на новия дизайн екип, което говори и за нетърпеливост от страна на LVMH в тежки моменти за икономиката като този.

Годишните продажби на DKNY се измерват на около 450 милиона долара, което означава, че G-III ще платят 1-1.5 пъти годишната печалба, което е и сравнително по-малко от 1.9 пъти, които LVMH плати, когато придоби бранда през 2001.

С един кожух напред

Мери-Кейт и Ашли Олсън

Джиджи Хадид

Риана

Както всяка година през юли, времето е непоносимо горещо. Това обаче изглежда не е проблем за известните, правилата не важат и кожената наметка и кашмиреното палто започват да звучат като страхотна идея. Такива навярно са мислите в главите на близначките Олсън, Джиджи Хадид и Риана, които неведнъж това лято се появяват в неподходящи според градусите аутфити. Не че ги съдим, но наистина ни е чудно каква точно е причината за това леко отклонение от практичността...

К като „Кардашиян” или К като „Кич”

Кайли Дженър винаги е бързала да порасне. Миналата година нямаше търпение да навърши пълнолетие, за да може официално да обяви връзката си с 26-годишния рапър Тайга, а сега реши да отпразнува 19-годишнината си цели десет дни по-рано.

Освен нетърпението на Кайли да бъде жена, а не малко момиче, има и друг имидж, който неистово се старае да поддържа - провокативния.



Няма нищо по-типично за клана Кардашиян от показването на твърде много плът, както и любовта им към натруфените и кичозни ансамбли, които буквално вадят очите на хората.
Не сме изненадани, че за партито си Кайли избра крещящ дантелен гащеризон от Balmain. Освен че беше толкова прилепнал и очертаваше всяка извивка, тя очевидно е решила, че дантелата не е достатъчно очебийна и е добавила огромен златен колан.

Кло Кардашиян

В заведението The Nice Guy, Холивуд, дойдоха и сестрите на Кайли, за да се присъединят към купона. Не знаем за останалите, но не можем за откъснем очи от Кло Кардашиян. Облеклото ѝ беше наистина потресаващо: палто с косъм и (смеем да кажем) доста дръзки ботуши. Заради „зимния” си аутфит в разгара на лятото, без да се колебаем, поставяме Кло измежду съгрешилите по-горе, които се навличат през август.

Но не само неподходящите дрехи направиха лошо впечатление, а и розовите плитки, с които се беше обзавела г-ца Кардашиян. Определено не е приятна гледка!

На Линдзи просто не ѝ пука!

Последните събития в живота на Линдзи Лоън не бяха никак леки: разтрогнат годеж, опит за убийство, побой, изневяра и какво ли още не.

След тези преживявания звездата от „Гадни момичета” отиде да си отдъхне в Сардиния, очевидно, освободена от всякакви задръжки.

Разбираме, че облеклото е последното нещо, за което Лоън иска да мисли, когато се бори с всичко това, но наистина не успяхме да подминем облеклото, с което излезе да релаксира в събота: няколко номера по-малък бански, заплашващ да разкрие прелестите ѝ всеки момент.

Twinkle, twinkle little star

Би било несправедливо да говорим за клана Кардашиян и да не спомненем Ким! Това не е първият, нито последният път, в който тя се разхожда пред папараците полугола или с нещо, крещящо "скандал". Този път любимката на Кание се е напъхала в блестящо клинче, почти изцяло прозрачно. Комбинирала с боди, което се вижда съвсем ясно от къде започва. И все пак трябва да отбележим, че милитари ризата е позакрила малко нещата, поне в заден план.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.