Следва

Fanta ТЪРСИ Thumbs up моменти, разменя ги за НАГРАДИ!!!

Fanta кътче в сърцето на града

Град, жега, тотална липса на свежест...

All About Life преди 7 години

Град, жега, тотална липса на свежест.
Август пълзи към средата си, а ние имаме нужда от нещо студено, нещо бълбукащо, нещо работещо за връщане към живота на сетивата ни.

И спасението идва. В точно вчера отлетелия горещ летен уикенд, в самото сърце на града, спасително близо до  местростанция "Васил Левски", на това жестоко софийско място се появи студения и свеж, слънчев и съблазнителене кът на Fanta. Целта? Остро зареждане с позитивност, настроение, свежест, удоволствие!



Fanta и новите й кенчета са навсякъде, взимаме си, отпиваме си, гоним предизвикателства вместо Покемони, различни всяка седмица, за разлика от събратята си от виртуалната реалност.



В четвъртък и петък, които следват, това са 11ти и 12ти август, инсталацията ще се появи на метростанция "Сердика". Което се превежда и така: минаваш с приятели, взимаш кенче любима свежест и директно се включваш в съответното за седмицата, чисто ново предизвикателство, което ще се появи с всичките си условия скоро тук

А до 11-ти , можеш да се снимаш с Thumbs up кенче и да покажеш нещо, място, точка, човек в града, нещо, което те кефи, ситуация с приятели, любимо лясто, новия лонгборд, каквото решиш, и да го споделиш на страницата на Fanta Bulgaria. Наградата е супер готин скейт, с който просто не ти остава друго, освен да натрупаш нови Thumbs up моменти. Това лято. И следващото! И след тях!

Някой неразбрал или пък непоискал?


 

More from View Sofia

От архива: Еволюция на вечността… вечният въпрос "боксерки или слипове?"

All fashion преди 4 години

Богатият ни Архив предоставя възможността за нерядко връщане към близкото и далечно минало и преразглеждане на тенденции, течения, размисли и разговори, кадри. Днес обаче се спираме на Вечността и в частност еволюцията й. Годината е 2015-та, а фокусът - бельото. Фундаментален, колкото и вечен, въпросът "боксерки или слипове" разпали дискусия и днес, както стана и преди четири години. Историята на мъжките undergarments отпреди 7000 години назад, през идването на дизайнерското бельо на мода през 70-те и 80-те, та чак до днес>>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.