Следва

Мисля да прекарам оставащата част от лятото с малко повече време за себе си

Когато чуя думата „ЛЯТО“ имам чувството, че преминавам в режим „аз съм в Рая“

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

А ти можеш да участваш в страхотната
BUBBLES игра, като снимаш Wine Cooler в готина атмосфера, харесаш Facebook страницата, покажеш снимката в коментар под поста с хаштаг #BeCool с #BubblesParty и може да си един от щастливците. За вдъхновение разгледай всички награди тук.

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на страхотната Пламена: 

Когато чуя думата „ЛЯТО“ имам чувството, че преминавам в режим „аз съм в Рая“, макар и това да е един от най- натоварените сезони в моята работа.

Винаги съм обожавала лятото. То просто е моят сезон. Макар да съм родена през зимата, в последните няколко години съвсем съзнателно избираме дата точно през летните месеци и празнуваме двоен рожден ден с най-добрата ми приятелка, която за съжаление живее в Канада и сме заедно само за няколко месеца.

Лятото ми, откакто съществува брандът ми Blackout label, e доста динамично - базари, поръчки, колекции, сватби... идеи и много емоции. Общо взето никога не мога да направя ясен план какво ще стане „утре“. Но аз обичам адреналина и неочакваното.

Както вече споменах, откъм гледна точка на работата ми, отпуската е винаги непланувана и винаги екстремна. Обожавам МОРЕТО! Като истинска русалка (зодия риби съм), далеч от вода не мога да стоя. Принципно съм party girl - танци до зори, музика, приятели. Топ дестинациите ми за парти море бих казала, че са Градина и Смокиня. Тази година обаче изненадах дори и себе си, като си изключих телефона и заминах за Къмпинг Камчия. Беше уникално и диво. И бях тотално disconnected от забързания свят и София. Само с най-близките ми хора.

Другото такова място ми е Кара Дере. Ах, спокойствие!



Пътуването ми винаги е „light”, защото не знам никога къде ще завърши. Случвало се е да тръгна за инцидентно море за weekend-a на палатки и да финиширам след седмица в Родопите. Добре, че приятелите ми ме знаят като „луда глава“ и такива мои „изчезвания от хоризонта“ са абсолютно в реда на нещата.



Не нося много, но винаги необходимото. В куфара ми има няколко топа, рокля, деним шорти и аксесоарите на BLACKOUT LABEL. С тях винаги е интересно, защото можеш да трансформираш един абсолютно обикновен outfit в нещо доста дръзко... а и никога не оставяш незабелязана на плажа или в клуба. Всичко друго си го „намирам“ или то намира Мен!

Мисля, че съм абсолютен номад на моменти. Още от много малка пътувам самичка и с времето разбрах, че свободата на „неочакванията“ е най-страхотното нещо. Била съм почти навсякъде в Европа, САЩ и Русия, но много, много ми се ще да пътувам до Тайланд и Индия - някъде, където е абсолютно диво. А песента, която със сигурност ми звучи като лято, е Diego Miranda feat. Liliana - Ibiza for Dreams.



Като цяло плановете ми за оставащото лято са:

1) Да пусна 2-те колекции, по които работя (мъжка и дамска) до седмица на BLACKOUT LABEL.
2) Едно пътуване до Беглик таш с баща ми.
3) Да пия много хубаво вино и да съм влюбена във всичко.
4) Да направя много жени и мъже щастливи с личните им поръчки и проекти, които съм реализирала.
5) ЛЯТОТО Е ЛЯТО!

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на другите ни герои, виж тук>>

More Други