Следва

Много сладко! Порасналото момче на Миранда Кер

Трето ДА! Изабели Фонтана се омъжи в неповторима рокля

33-годишната Изабели Фонтана, един от най-успешните топ модели в последните 15-ина години, стана булка. Отново...

Други преди 7 години

33-годишната Изабели Фонтана, един от най-успешните топ модели в последните 15-ина години, стана булка. Отново! Изабели дари сърце, ръка и обещание за вечно щастие на 31-годишния Диего Фереро, също бразилец като нея, музикант и солист на групата NX Zero. Красива до безкрайност, сватбата се вихри на Малдивите, а булката е просто неописуема в абсолютно прозрачния си тоалет, напомнящ повече бански костюм, отколкото венчална дреха.

Смятаме, че ако този стилистичен избор би стоял странно на всяко друго място за женене в света, то на Малдивите произведението на дизайнерите на марката Agua de Coco е повече от добър избор. Припомняме, че брандът е специализиран в производството на луксозни бански, а Фонтана е дългогодишно тяхно рекламно лице. И тяло, разбира се.

Всъщност отдавнашните фенове на Изабели приемат избора й абсолютно хладнокръвно, помним как през 2005 година красавицата се омъжи за актьора Хенри Кастели в дантелено ултрамини. Което пък беше втора по ред сватба за модела, но снимки от първата - тази с манекена Алваро Джакомози в мрежата няма. За нея обаче Фонтана твърди, че най-първия път се е отправила към олтара в напълно традиционно одеяние.




Скица на сватбената рокля   


Изабели Фонтана в рокля на Deborah Rosenblit в деня на сватбата си с актьора Хенри Кастели през 2005

 

More Други