Следва

Ах, това GUCCI!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Стартираме с едни гърди напред... Е, може би с повече от чифт! Провокативен избор на корица, брутална онлайн изцепка и, разбира се, няколко престъпни аутфита на...

All fashion преди 7 години

Стартираме с едни гърди напред... Е, може би с повече от чифт! Провокативен избор на корица, брутална онлайн изцепка и, разбира се, няколко престъпни аутфита на звездите от Холивуд красят днешната ни класация кой е по-по-най в гафовете.

Прибери ги, сестро!

Клои Симс винаги е обичала да върви с едни гърди напред, но защо ли не избира и подходящ начин да покаже своите гордости? Отново я хващаме в провокативно облекло, което за нея не е нищо нетрадиционно, но за нас отново си е чист провал. Тънки презрамки, разголена лъскава рокля в цвят шампанско и странни силиконови сандалки. А какво точно е това на шията й, оставяме вие да прецените, ние сме без думи...

Джема Люси отново влиза с пълна сила в нашите седмични гафове, тъй като на последното парти, на което е присъствала е изпаднала по този начин! Е, няма как да я пренебрегнем... тя просто привлича погледа. Този път виждаме звездата от хитовия сериал Ex On The Beach, който тази седмица отново се завръща в ефира на MTV и който е причината Джема да се появи така, в дълга черна нацепена рокля, която в областта на гърдите е доста оскъдна, странни пантофки с лъскави черни панделки и червен клъч.

Дали е секси цепката в областта на ханша - според нас не, но пък е чудесен повод да я добавим в седмичната ни доза несполучливост.

Рита, това ти ли си? 

Когато имаш наистина секси тяло, каквото има и Рита Ора, би трябвало да не носиш дрехи, с които изглеждаш повече от 90 кг.

Наясно сме с факта, че 25-годишната Дива притежава свой собствен стил и дори да има несполучливи находки, на нея сякаш всичко й стои перфектно. НО! Това подобие на рокля, с което е щракната из улиците на Ню Йорк, влиза директно в черния списък и няма излизане!


 

Кендал Дженар

Миналата седмица от американския Vogue обявиха звездата на септемврийския си брой - Кендал Дженър. Последвали реакции, разбира се, не липсват, а преобладаващо те са негативни. Септемврийският брой на Vogue е едно от най-големите признания, които един модел може да получи, и съответно много хора недоумяват защо точно Кендал е избраната.

Негативните коментари в социалните мрежи изобилстват, като някои от тях са прекалено груби! Независимо дали ни харесва или не, кланът Кардашиян-Дженър е в устите на хората, а от Vogue постигат целта си - публичност.

Ребел Уилсън

Ребел Уилсън, чаровната комедиантка, определяна неведнъж за феминистка от различни медии, изпадна в неловка и грозна ситуация. В социалната мрежа, относно любовния си живот, актрисата попита: "Защо мъжете винаги избират облечените в бански банални мърли? А не умните и успешни австралийски момичета?" Скоро след това добави нов пост: "Питам просто за един приятел."

Why do guys always go for those bikini-clad vapid skanks? And not the smart, successful Australian girls??

— Rebel Wilson (@RebelWilson) August 7, 2016

Just asking for a friend.

— Rebel Wilson (@RebelWilson) August 7, 2016


Коментарът провокира вълна от разочарование у много от феновете на актрисата! Някои дори я нарекоха в slut-shaming, заради избора си на думи, който изравнява носенето на бански с това да си "мърла".

И това ако не е противоречие на думата феминизъм...

@RebelWilson does being in a bikini turn u vapid or are only vapid people allowed to wear them? Do Australians not wear bikinis? ????

— captain am(ari)ca ❤ (@ari_ferrari) August 7, 2016


@RebelWilson calling other women skanks isn’t cool, rebel. be better than slut-shaming.

— nell; (@mostly10) August 7, 2016

@RebelWilson Smart, Sucessful, Bikini Clad Vapid Skaks have their struggles too#StruggleIsReal ????????

— AJ (@thisistherealAJ) August 7, 2016

 

More All fashion