Следва

Този ясен обект на желанието: BVLGARI, карбон, злато и точно време

23 години по-късно: Кейт Мос на тениски на Opening Ceremony

Opening Ceremony и Calvin Klein обединиха творчески усилия и се получи приятен фешън резултат...

All fashion преди 7 години

Opening Ceremony и Calvin Klein обединиха творчески усилия и се получи приятен фешън резултат - тениски с фотографии от рекламната кампания от 1993 г. на легендарния бранд за бельо.

Когато в началото на 90-те Calvin Klein пускат рекламната си кампания с тогава още неизвестния британски модел Кейт Мос, фундаментът на света на модата се разклаща из основи. Вместо обичайните секси девойчета, традиционни героини в рекламите на бельо, от плакатите на Calvin Klein гледа една кльощава и абсолютно нетипична Мос. Тези черно-бели снимки под авторството на Дейвид Симс преобръщат естетическите канони на лъскавите списания и налагат епохата на новите стандарти за красота.

Да си купим тениска с култовите снимки можем веднагически срещу 85 долара в Opening Ceremony. Приходите от продажби ще се влеят в благотворителния фонд amfAR.

А междувременно отново гледаме ЖЕСТОКАТА рекламна традиция на Calvin Klein, подчинена на две думички - СЕКС и СКАНДАЛ тук!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.