Следва

Trend report: Коланът, завържи го туке и сега ТАКА!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Кой къде и как се изложи през изминалите дни. Дейвид Бекъм с ексцентричен нов татус, Кейти Холм по пижама и грандиозен скандал около Иванка Тръмп...

All fashion преди 7 години

Кой къде и как се изложи през изминалите дни. Дейвид Бекъм с ексцентричен нов татус, Кейти Холм по пижама и грандиозен скандал около Иванка Тръмп...

Нелепият татус на Дейвид Бекъм

Бившият футболист открай време е популярен с манията си по татусите. Безспорен е и фактът, че му стоят убийствено секси... досега! 41-годишната футболна звезда ни изненада неприятно, след като бе хванат от папараци  в Лос Анджелис. Освен видимо напрегнатият Дейвид, на снимките лъсна и странен кафяв кон, който се подава от яката му.

Да, и ние не вярваме: новата татуировка на Бекъм е кафяв кон, „живеещ” щастливо от дясната страна на врата му?! Определено не ни харесва!

 

Биби Рекса и крещящият й ансамбъл

Тази година популярният фестивал V Festival празнува 21-вия си рожден ден. На концерта в Хайлендс Парк изпълнение представи и изгряващата звезда Биби Рекса (Bebe Rexha), която буквално ИЗГРЯ с крещящо оранжев аутфит, с който извади очите на публиката.

Но цветът не беше най-притеснителното в цялата история. Певицата вероятно е облякла дрехи поне с два номера по-малки, тъй като изглежда сякаш всеки момент ще се пръснат по шевовете. Висящите декоративни колани, качулката, мрежестият чорапогащник – абсолютно нищо не ни хареса в „сглобения” й ансамбъл.


 

Иванка Тръмп и нейната необмислена покупка

Независимо дали президентските избори в САЩ ни вълнуват или не, драмите, които се развиват около тях, са навсякъде. Враждата между кандидата на демократичната партия Хилъри Клинтън и този на републиканската - Доналд Тръмп, както и техните привърженици набира все по-големи висоти.



Последната издънка, стигнала до широката публика, е обвързана с покупка на бижута от Иванка Тръмп, дъщеря на републиканския представител и негов виден поддръжник. Звездната щерка е направила онлайн поръчка от бранда за бижута Lady Grey, чиито дизайнери Джил и Сабин осмяха. Момичетата зад бранда силно подкрепят демократичния кандидат и подбудени от тази случка публикуват снимка в Instagram, съдържаща ръчно написана бележка, информирайки, че всички приходи от поръчката ще бъдат дарени на кампанията на Клинтън и американското имигрантско консулство.

Реакцията на дизайнерките очевидно е грозна, а техният отговор гласи: "Поласкани сме да получим поръчка от Иванка Тръмп, но политическите ни виждания са много далечни от кампанията на баща й. Първичната ни реакция беше да дарим парите на асоциации, свързани с нашите идеали."

Клоуи Фери

Британската риалити звезда Клоуи Фери лъсна в скандално облекло в събота вечер в Нюкасъл. Тя иначе гордо в черни прилепнали дънки, дантелено-прозрачен топ и широка, замаяна усмивка.

Скандалната брюнетка придобива все по-голяма известност с екстравагантната си визия и неприличното си поведение.
Клоуи се появи в този вид точно ден, след като бе забелязана във видимо нетрезво състояние, отново в разгара на среднощен купон.

НЕстилни

Тези дами всячески се опитват да изглеждат стилни, но не им се получава. На първата снимка - Шарлот Долсън в бяло подобие на рокля, поне отзад, а отпред - изрязано боди и нещо напомнящо за... ограда? Странен избор на облекло за неофициално съботно парти или за каквото и да е друго...

Шарлот Долсън

На втория кадър позира винаги красивата Кейти Холмс, която този път бе щракната в нощен Хемптънс в широки и явно удобни дрешки, които наподобяваха пижама.

Холмс бе заложила на бохо-гащеризон, разрошена коса и лице без капка грим. Макар да е чаровна - лежерният вид не е особено подходящ за полу-изискано парти. Пък и най-малко от нея го очаквахме...

Кейти Холмс

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.