Следва

Лео ДиКаприо и Нина катастрофираха

Изхониха Кара Делевин, Марго Роби и Амбър Хърд от стриптийз клуб

Изхониха Кара Делевин, Марго Роби и Амбър Хърд от стриптийз клуб

Други преди 7 години

Когато преминаваш през труден период, е чудесно да имаш близки приятели до себе си, които да повдигнат настроението ти и да бършат сълзите ти. За прясно разведената Амбър това са звездните й дружки Кара Делевин и Марго Роби.

Разводът с Джони Деп продължава да предизвиква спекулации и много скандали, така че не се учудваме, че Хърд се нуждае от разпускане.

Марго и Кара решават да прекарат незабравима вечер по женски с Амбър и да я разсеят от мрачните мисли. Трите красавици отиват в популярен лондонски стриптийз клуб на име SophistiCats.

За беда, на входа има дълга опашка, а Кара става много нетърпелива.
Тя отива право при охраната с приятелките си и поисква да влезе незабавно преди всички, без дори да плати.

Разбира се, охраната не пуска никого, което ядосва Делевин много и тя започва да крещи: „Не знаете ли коя съм аз?! Аз съм Кара Делевин! А това е приятелката ми Амбър, която току що се разведе!”


За съжаление, историята няма щастлив край – трите си тръгват обидени, а по случая малко по-късно се изказва и собственикът на SophistiCats: „Ние сме гостоприемни към абсолютно всеки, който се държи с уважение и както трябва. Кара и нейните приятелки не оправдаха очакванията. Мислехме, че ще се държат като възпитани и земни хора”, обяснява той.

More Други