Следва

Стилът на звездите: Камерън Диас в сиво и без капка грим

Назад във времето. История на високите обувки

Супер секси високата обувка е може би най-ценният аксесоар в гардероба на една дама. Обичаме ги, не можем без тях...

All fashion преди 7 години

Супер секси, токчетата са може би най-ценният аксесоар в гардероба на една дама. Обичаме ги, не можем без тях!
Първите данни високи обувки в историята датират още от египтяните. В началото се смята, че високите платформи са предназначени за компаньонките. Те се популяризират сред аристокрацията, след като хората разбират, че тези обувки предпазват дрехите от мръсотията, тъй като ги държат високо от земята.

Историята на токчетата е дълга и няма как да опишем подробно всяка една година, в която "високите приятелки" преминават през различни промени. Затова решихме първо да ви отведем обратно в XVI век и след това да се върнем в 2016 година, когато нито една жена не може да живее без високата обувка.

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 16 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...