Следва

35 неща, които научихме за успеха от Тори Бърч

Тема на деня: Есенен четвъртък

Имам нужда от удобен и непретенциозен, но все пак модерен аутфит, с който да посрещна изненадите на този ту-топъл, ту-студен четвъртък...

All fashion преди 7 години

Будилникът звъни първо в 09:00, после в 09:05, после в 09:10 и вече наистина е време да ставам. Отварям очи и в продължение на няколко минути се наслаждавам на слънчевата светлина, която влиза през пролуките на щорите. Благодарение на вчерашния проливен дъжд съм в почти есенно настроение и единственото, което искам е да остана под мекото одеалце, с което спя, унасяйки се от сутрешния вятър. Задълженията обаче не чакат и ще започнат да ме връхлитат едно по едно. За да съм в добро настроение, започвам деня си с виенски меденки и с горещо капучино с вкус на лешник. Все още ми е студено, затова в главата ми се въртят предимно топли, почти есенни дрехи. В този момент се сещам, че освен обичайните дневни задачки имам и работна среща в Мол Сердика, след която може би ще си дам няколко часа за разходка по магазините.



И така, имам нужда от удобен и непретенциозен, но все пак модерен аутфит, с който да посрещна изненадите на този ту-топъл, ту-студен четвъртък. Със сигурност знам, че ще взема с мен любимото си кожено яке, което винаги ме кара да се чувствам като бунтар със стил. Пази ме ревностно от студения вятър, а златните му ципове са толкова готин акцент, че често не се налага да слагам бижута, благодарение на тях.

В комбинация с леко рокерския вайб на якето подбирам панталон от лека, промазана материя, която изглежда като кожа, но за щастие не е толкова плътна. За да балансирам по-грубия стил измъквам от гардероба свободна бохо блуза в ръждив цвят, която създава още по-есенно настроение. И защото не ми се рискува да се намокря, ако пак завали, се спирам на чифт черни, изчистени боти, чийто детайл с висящи ресни пасва перфектно с тези на блузата. Довършвам зададената от якето златна тема с часовник и обеци халки и съм готова.

Панталон: H&M
Кожено яке: Jake*s от Peek&Cloppenburg
Бохо блуза: ASOS
Боти: Pull&Bear
Часовник: Belonni
Обеци: Bijou Brigitte

More All fashion