Следва

Айрис Апфел на 95!

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Животински принтове

Говорейки си за мода, тенденции и всичко около тях, няма как да пропуснем животинския принт, който така упорито е залегнал над дизайнерските умове...

All fashion преди 7 години

Говорейки си за мода, тенденции и всичко около тях, няма как да пропуснем животинския принт, който така упорито е залегнал над дизайнерските умове, а съответно и котешките пътечки за Есен/Зима 2016/17.

Като мотив, говорещ открито за лукс и хедонизъм, за предстоящия сезон той побира в себе си леопарди, зебри, влечуги, тигри, гепарди и всичко около тях, а резултатът е налице. Игривите точки преобразяват и най-семплия и развлечен аутфит в нещо интересно и сякаш планувано с много замисъл. Забележително присъствие от подиума правят палтата, появяващи се в почти всяка дизайнерска колекция: при Dries Van Noten акцентът е във вътрешната част на палтото, кореспондираща си с костюма; Anna Sui запазва бохемската естетика; а от Calvin Klein запазват минимализма дори и в присъствието на животински принт.

Макар и акцент, палтата съвсем не обират цялата слава на най-популярната сред тенденциите за есен 2016: в последната колекция на Еди Слиман за Saint Laurent, змийският принт се потапя в 80-тарската модна вълна; Dolce&Gabbana представят женствени миди рокли със закачлив принт на котки; а Sonia Rykiel показва копринен гащеризон с pussy-bow яка.

А тук припомняме и останалите тенденции...
Кадифе
Отново Изток

На снимката горе: Dries Van Noten


Isabel Marant


Givenchy
Saint Laurent


Christian Dior


Bottega Veneta


Sonia Rykiel


Dolce&Gabbana


Maison Margiela


Prada


Moschino


Anna Sui


Calvin Klein Collection


No. 21


Mary Katrantzou


House of Holland

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.