Следва

Къси панталони Mango

Петте неща, които харесахме в модата

Не сме сигурно дали се радваме или новината ни е допаднала, но сме длъжни да отбележим, че обувния гигант..

All fashion преди 14 години

1. Краят на Crocs

Не сме сигурни дали се радваме или новината ни е допаднала, но сме длъжни да отбележим, че обувният гигант Crocs е на път да фалира. Компанията, правеща едни от най-грозните обувки на света, миналата седмица заяви, че е сериозно застрашена от фалит, особено като се има предвид намалелите продажби.

Само от начало на 2009 до сега, продажбите на компанията са с близо 40% по-ниски от продажбите за същия период миналата година.

2. Съд заради “G”


Италианският бранд Gucci, съди Guess. За това се заговори през изминалата седмица. Проблемът бил, че компанията Guess копира много от символите на Gucci, като се опитва да се „Gucci-зира” и с това да увеличи печалбите си. Gucci съди Guess заради използването на лентите в червено и зелено и голямото G за лого, което силно напомня отличителните знаци на едни от най-известните аксесоари на Gucci.

3. Викторият Бекъм в реклама


Това не е първата рекламна кампания на Пош Спайс. Тя нито за пръв път се снима в реклама, нито за първи път се показва по бельо, нито за първи път работи с Джорджо Армани. И все пак, мисис Бекъм споделя, че й е било много трудно да влезе в образ за тези снимки и се е постарала много. Интересно ни е да разберем какви точно ще бъдат снимките и толкова ли е провокативна новата рекламна кампания на Giorgio Armani.

4. Кейт Мос с автобиография


Английският супер модел се е решил да напише автобиография. Кейт Мос, която напълня значително през последните няколко месеца, ще напише автобиографичен роман, като за този и труд ще получи един милион паунда от издателство „Virgin Books”. Книгата ще има 13 глави като например „ Началото на едно голямо пътуване”, „Сладка музика с Пийт Дохърти”, „Счупени хотелски мебели и разбити сърца – една година с Джони Деп”, „ Не съм момиче, но не съм и жена”, „Кокаин”, „Кокаин – Част втора” и др.

5. 100 години красота


Миналата седмица бижутерийният гигант Cartier отпразнува 100-годишнината от отварянето на бутика си за бижута на Пето Авеню, Ню Йорк. Най-вълнуващо обаче е изложбата, която ще бъде представена в бутика до края на месеца. А именно бижутата и накитите на едни от най-известните хора от Европа и Америка.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.