Следва

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Мъжкият костюм

6 свежи начина да носиш bootcut дънки

Подобно на бумеранг, тенденциите отпреди 2006 г. се завърнаха с бясна скорост в гардеробите ни...

All fashion преди 7 години

Подобно на бумеранг, тенденциите отпреди 2006 г. се завърнаха с бясна скорост в гардеробите ни: дънки с прав крачол, ботуши на платформа и дори мини полите от деним са отново тук! Е, беше време и bootcut дънките да се възродят, защото ги обичаме и да си признаем, много ни липсваха.

Открадни шест уникално свежи начина да интерпретираш ретро тенденцията в ежедневието си от няколко супер шик стрийт стайл дами, както и от някои модели на Victoria’s Secret.

Ретрото казва „Здравей” на модерното



Дизайнът на bootcut дънките позволява да пуснеш въображението си на свобода и да ги съчетаеш с модерните цветове и тенденции: розова широка парка, оксфордки в два цвята и бъкет чанта. Определено сме влюбени в тази визия!

Класически пропорции



Може пък да заложиш на добре познатата (но винаги ефектна!) класика. Ето така: боти до глезена, късо до талията яке, издължаващо фигурата ти, съчетани с мини чанта и шик очила. Да-а-а, усетихме вибрациите на 2000-те години!

Keep it simple!



Най-хубавото на bootcut дънките е, че те стоят невероятно почти с всичко! Затова дори да ги съчетаеш с нещо базисно, то няма как да допуснеш никаква грешка в избора си. Живеем в забързан свят, в който бялата тениска и дънките са ежедневие. Вземи пример от Алесандра Амброзио: заложи на bootcut дънки с висока талия, бяла тениска, яке и висок ток, подчертаващ глезена.

Превърни монохромния аутфит в свое оръжие



Ако се чувстваш несигурна в подобна ретро тенденция и съвсем не разполагаш с идеи за ефектен тоалет, то няма да сбъркаш, ако заложиш на монохромното. За малко цвят, може да добавиш акцент в различен нюанс в обувките или с аксесоар в косата си.

Блясък от 90-те



90-те са винаги на мода, а bootcut джинсите стоят невероятно в някоя от старите концепции, които са като „златна мина” за идеи.
Фешън блогарката Киара Ферани е живото доказателство за това: черен кроп топ с bootcut джинси, оголващи корема. Вързаната коса и раираното яке са двата елемента, които са разнообразили ретро визията и само те деликатно издават, че Киара не излиза от втория сезон на „Приятели” през 95-а.
Не ти хрумва как да носиш дънките си? Просто направи един троубек!

Bootcut дънки + дълга блуза = ВНЛ



Невероятно е колко много може да направи за тоалета ти един малък детайл: широката блуза. Тя пада свободно по теб, а това гарантира по-красив силует. Сложи и високи обувки, за да завършиш ансамбъла напълно и да подчертаеш краката, които изпъкват повече в bootcut модел дънки.

More All fashion