Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

24 часа, 3 визии, 1 Виктория Бекъм

null

All fashion преди 7 години

Колекция Пролет 2017 на Виктория Бекъм е вече факт. И след като самата Ана Уинтур не откъсна очи от моделите, от ред 1 и в компанията на Дейвид Бекъм, ние само може да допълним, че колекцията бе феноменална. Секси, кежуъл, удобна, шик - Виктория не изневерява на вкуса си и в следващия моден сезон. И докато вървяха трескавите 24 часа около модното шоу, мисис Бекъм ни напълни очите в 3-те убийствени визии.

Влюбени сме в момчешката й стил (снимката по-горе*). Широка риза, широки панталони , тъмно-син платнен колан и ниски сандали - стилна и секси до мозъка на костите.

Последва дневен флорален сет в бледолилаво, висок пастелен nude сандал и тюркозна чанта. Фантазия...

Вечерна визия номер 3 - черна класика. Панталон, сако, висока шик обувка и кожен клъч. 24 часа, три визии, една Виктория Бекъм!

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 17 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...