Следва

На парти или на йога в Ибиса? Избираме от този списък и тръгваме...

Спечели веднага билет за Armin van Buuren!

Спечели веднага билет за Armin van Buuren!

All About Life преди 7 години

Не искате да пропускате зрелищното шоу на Armin van Buuren в София? Ние ви подаряваме два билета за партито. Условието е просто: отговорете на нашия въпрос: "Колко часа ще продължи шоуто Armin Only Embrace?" на имейл [email protected] и ще изтеглим двама печеливши от вас, които ще станат част от емблематичното представление Armin Only Embrace. Издаваме, че 50-метровата сцена в Арена Армеец ще е оборудвана с 30 въглерод и пиро машини, 300 светещи устройства, 4 лазера, 2000 шота заря и конфети, а цялото шоу ще се управлява от 8 човека в реално време и в пълен синхрон със сета на Армин ван Бюрен. Това шоу нe е за изпускане! 

 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.