Следва

Men’s Exhibit: Ура за момчетата в сини костюми

Първи кадър: Антъни Вакарело за Saint Laurent, какво ни чака

Дебютната колекция на Антъни Вакарело се чака с адски моден трепет от всички, още повече, че са ясни и конкретната дата и място на събитието - Седмицата на модата в Париж, 27 септември...

All fashion преди 7 години

Дебютната колекция на Антъни Вакарело се чака с адски моден трепет от всички, още повече, че са ясни и конкретната дата и място на събитието - Седмицата на модата в Париж, 27 септември.

Днес, с тийз намигване, гледаме първия кадър от рекламната кампания на колекцията.
Над снимките в Париж са работили фотографите Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин. Върху Аня Рубик, чийто стил тайни разкрихме съвсем скоро, позираща върху мост на Сена, се докосват сластно богато бродирано боди и дънково яке от новата колекция на Вакарело. Освен снимките, за рекламните нужди на кампанията се чака и видео, с предвидена в края на септември премиера.

Френската модна къща нарича Рубик отражение на "новата жена Saint Laurent", въплащение на идеята за интелектуалната мода, балансираща на границата между пределния сексапил и леко мъжкарското внушение. А ние, гледайки историческия фотос, си мислим, че това, което ще излезе като ново от Сен Лоран, ще е добре гримираното старо, но адси красиво и секси лице на модната къща, за което можем само да се радваме.

More All fashion