Следва

Петъчна доза секс в анкета: Колко рано е "много рано" за първия секс с нея/него?

Спечели мечтания продукт от Eucerin DermoPURIFYER

Спечели Eucerin DermoPURIFYER

All About Life преди 7 години

Есента започна. Нов сезон, ново начало!  

А то предразполага към презареждане и нов поглед към света. Просто е невъзможно, или да е възможно не ни се иска, да продължим по стария начин! Време е да влезем в час и да освежим блендата, кожата, маниера.

Озъртаме се, за да открием помощник в желанието за обновлението. Серията Eucerin DermoPURIFYER - ефективно козметично решение за мазна и склонна към акне кожа. 

Комбинацията от активни съставки ефективно се справя с четирите ключови фактора, отговорни за появата на акне: хиперкератозис (нарушено излющване на мъртвите клетки от повърхността на кожата), себорея (повишена себумна секреция), повишен бактериален растеж и възпаление. Клинични и дерматологични проучвания доказват ефикасността и добрата поносимост на продуктите от серията Eucerin DermoPURIFYER за проблемна кожа.

И за да започнем заедно начисто, предизвикваме ви да ни отговорите защо серията Eucerin DermoPURIFYER е точно за теб! Изпрати ни точно 3 - нито повече, нито по-малко, причини защо линията е създадена за теб, и двама от вас ще спечелят страхотни подаръци - Eucerin DermoPURIFYER Активен Концентрат (на снимката горе*) и Eucerin DermoPURIFYER Ексфолиращ гел за лице. 

Ще очакваме отговорите на познатия ви вече email - [email protected], в рамките на следващите 7 дни, включително от днес.

Не по-бързите, а по-оригиналните печелят! А ти, какво чакаш?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.