Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата! Работно кратка, но ударна

NYFW Пролет/Лято 2017: Marc Jacobs

Марк Джейкъбс е творец, който ясно заявява своята гледна точка. Тя невинаги съвпада с очакванията на модната публика...

All fashion преди 7 години

Марк Джейкъбс е творец, който ясно заявява своята гледна точка. Тя невинаги съвпада с очакванията на модната публика, но, говорейки за артистичната ръка на дизайнера, това като че ли не е от особено значение.

80-тарският кич, който наблюдаваме при него от известно време насам, продължава праволинейно и за Пролет/Лято 2017. С много розово, расти и тъмна екстраваганца, Джейкъбс поставя своя отличителен отпечатък на иначе на пръв поглед сладката и хубава концепция. Поведени от армията на супер имената в индустрията сега: Джиджи и Бела Хадид, Адриана Лима, Кендал Дженър, Ирина Шейк, разнообразните по вид и внушение силуети оживяват, украсени нескромно от ламе, кожа, плетиво, коприна и сатен.

Един от отличителните щрихи в работата на Джейкъбс е любовта към контраста, а такъв щедро наблюдаваме в новата му колекция. С много принтове, бродирани коприни, скъсени якета, ярки тонове и много розово, той рисува специфичния свят на Джейкъбс, правейки го достъпен и за широката публика, макар и отдалече.

Останалите снимки от колекцията може да видите горе в галерия>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.