Следва

Животът след 45: Ясминa Роси, многото години на сексапила

Войната ще е за децата! Бранджелина няма да делят пари, а наследници

И ние също като теб не можем все още да приемем, че с Бранджелина е свършено и че вече няма да виждаме любящия поглед на Брад Пит...

Други преди 7 години

И ние също като теб не можем все още да приемем, че с Бранджелина е свършено и че вече няма да виждаме любящия поглед на Брад Пит, насочен към Анджелина Джоли, докато двамата позират на червения килим. Или пък не позират на червения килим, любящият му поглед будеше завист във всеки един проследен техен общ миг и това е факт.

Да, обаче цялата тази красота вече е минало, а войната тепърва започва! Според източници звездните актьори Пит и Джоли няма да делят пари, именно скромната сума от около 400 общи милиона долара, а ще се борят за попечителството над децата си.

Както знаем, още при подаване на документите за развод, Анджелина е поискала самостоятелно попечителство над шестте деца на двойката – три осиновени и три биологични. Актрисата и посланик на добра воля на ООН иска сама да отгледа наследниците си и няма никакво желание Брад да доближава до тях.

По официални причини двойката, която се венча на скромна церемония във Франция преди 2 години, се развежда поради „непреодолими различия“. Запознати обаче издават, че всъщност Анджелина е била шута на Брад, тъй като той малтретирал психически и физически наследниците им. Из медиите се заговори за специфичен случай, състоял се по време на частен полет от Франция на звездното семейство, по време на който Пит вдигнал жесток скандал на големия си син Мадокс и дори го обиждал, вдигайки ръка към него.

„За Анджелина решението да сложи край на отношенията си с Брад не е никак лесно. Тя не е на себе си, но децата са най-важни за нея“, издава близък до актрисата. В момента Джоли се е барикадирала заедно с шестте си деца в имение в Малибу, което според клюките е наела още преди да подаде документи за развод.

От днес пък световните медии гърмят с новината, че Анджелина дори е блокирала мобилния номер на Брад, тъй като грам не й било до сълзливи извинения и покаяния. Приятели на Пит разкриват, че той е пред нервен срив, тъй като освен делото по развода в момента срещу него тече и дело за тормоз над собствените му деца.

Само времето ще покаже колко грандиозна и люта война ще завихрят мистър и мисис Джоли-Пит, и кой в крайна сметка ще излезе жив от нея...

More Други