Следва

Време е за ботуши... СЕРИОЗНО ЛИ?!?

Елегантност в точки. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с поусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: състоялата се преди четири дни благотворителна гала вечер на фондацията Amfar "Киното срещу СПИН" в Милано.


Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Меги и Марта, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Киара Ферани


Киара Ферани в Marco de Vincenzo

Габриела 10/10

Медено-златистата визия на италианката много ми харесва. Пайетите й стоят страхотно без да натежават пошло, а останалата част от стайлинга й я комплиментира невероятно.

Миглена 10/10

Божествено създание! Решението с тази малко смела модерна версия на домашния пеньоар, с глем рок прочит е смело, на границата да прекали, но вишневия мат на устните и семплия клъч я спасяват.

Марта 9/⁠0

Много приятна комбинация от цвят, материя, грим, височина на цепката, обувки, прическа. Изборът на Киара й придава една симпатична пищност, много женствена и много самоуверена, което ми харесва. Цветът на скулите, точно като този на роклята, носи обещание за здраве, зрялост и приятни емоции, което е само още един плюс към добрата стилистична работа на италианката.

Оценката ни за Лоти Мос


Лоти Мос в Fendi

Габриела 5/10

Има нещо прекалено дантелено и ефирно в тази визия, а и не съм съвсем сигурна за прическата... Бих заменила небрежния, но и едновременно романтичен ефект с някой по-стегнат и строг такъв. Да не споменавам и грубите обувки, които ми вадят очите...

Миглена 10/10

Абсолютна фея. Полупрозрачната материя, флоралните бродерии по нея, синия клъч, изобщо всичко си е на мястото. Прекрасна е.

Марта 5/10

Лоти е много млада, т.е. инфантилното излъчване е присъщо за възрастта й. Тук обаче то се допълва твърда буквално от тази етажирана рокля с цветен мотив и това не ми харесва. Нито има елегантност във фриволното излъчване на дрехата, нито има загадъчност, нито има откровена младост. Някакъв сбирщайн от внушения върху една недотам ясна персоналност на дамата. И в резултат - компромисен резултат, постигнат при това с много пари.

Оценката ни за Карълайн Врийланд


Карълайн Врийланд в Alberta Ferretti

Габриела 8/10

Звездната внучка на Даяна Врийланд винаги е безобразно секси и тази й визия също не е изключение. Може би 30-тарската рокличка не е най-оригиналното решение за подобно събитие, но на кого му пука, изглежда супер!

Миглена 9/10

Може би този Гетсби стил не излиза никога извън границите на модерното, откакто се е появил. Или откакто манията по джаз епохата се завърна и на вълни ни залива отново и отново. Може би бих сменила прическата с нещо малко по-шармантно, което да допълва цялостния аутфит по-добре, тъй като сандалите са достатъчно семли и е по-добре да си останат така.

Марта 7/10

Да, тук има секс и увереност и това ми харесва много. хубавите крака и хубавото деколте на Керълайн са приятелски настроени към дължината и кройката на роклята, сандалите са най-подходящите възможни, цялата гледка се комплиментира и от добре направения червен маникюр.

Оценката ни за Каролина Куркова


Каролина Куркова в Dsquared2

Габриела 6/10

Замисълът на визията е интересен, но на мен лично ми идва прекалено груб - и обувките, и чоукъра, и най-вече обиците. Като че ли започва да придобива комичен вид...

Миглена 5/10

Черното е непоклатимият триумф на елегантността, несъмнено, но Каролина не е ли прекалила с обемистите аксесоари,които се “бият” помежду си. Дългите обици, които са един подаващ се зад ъгъла стар-нов тренд, който идния седон ще властва в размера на асксесоарите, които красят ушите ни нямат място при този чокът, който покрива 2/3 от шията й. Или едното или другото.

Марта 3/10

Е, много етаж, много нещо. Обиците и колието сякаш задушават крехкия врат на госпожа Куркова, самата рокля е силно претенциозна, а финалният акцент с ботите без пръсти с тази твърде особена дължина на 11 сантиметра от глезена нагоре напълно завършва картината със знак "зле". Няма нужда да споменавам бледия тон, липсата на акцент върху всичкото черно и прибраната скучно коса.

More All fashion