Следва

Тайните на гениалните прости неща. Пица Маргарита

Editors' choice - Спортът на моето синьо лято

Жълта есен, бяла зима, зелена пролет или синьо лято, ти и твоето тяло винаги имате нужда от здрава грижа. И без да...

All About Life преди 14 години

Жълта есен, бяла зима, цветна пролет или синьо лято, ти и твоето тяло винаги имате нужда от здрава грижа. И без да се залъгваш повсезонно, че при подходящо време започваш тичане в парка или шоколад до дупка, пък от утре фитнес, няма нищо по-важно от постоянството. Спорт, зеленчуци, редовно посещение при козметик, скраб и ежеседмични маски ще ти помогнат да наваксаш за предстоящото лятно стягане, но в никакъв случай не бива да изпускаш нишката. Фитнес зали и спортни центрове спокойно могат да заместят спорта на открито, така че ако не си харесваш бедрата, за това няма да бъде виновен сезонът.

Ето какво се заричат да спортуват редкаторите от ViewSofia това лято:




Антония

Спортът предстои. Жалко, че толкова дълго се задържа неприятното мрачно време, за да ме отказва всеки път, когато събера сили да отида до фитнес салона или плувния басейн. Днес мотивацията ми е пълна – стегнато тяло за летните дни. Плуването е моят спорт – без прахoляк, тонизира, грижи се за всеки мускул по теб и е много секси. Графикът е ясен – три пъти седмично по час и половина във водата, после сауна и накрая плодов фреш. Здрав дух в здраво тяло – какво повече от това…



Васил

Най-много ми се играе волейбол, въпреки че не се справям много добре с дози вид спорт. Просто ми липсва координация и някак си нещата не ми се получават. Все пак ми е забавнo. За началото на лятото имам намерение да започна да тичам по-сериозно в парка. От около два месеца тичам, но доста рядко, за което е виновно гадното дъждовно време. Мисля да започна да ходя и на плуване. Преди време ходех редовно, но спрях и сега ми се струва, че е време да възобновя тази си практика.



Елена
Да живеят гиричките, дъмпелите, тежестите или каквото там наименование имат уредите за домашно упражняване на ръцете.
Открих ги за себе си на щанд в "Метро", по 9 лева всяка, по 2 килограма тежка. Купих ги в бледо лилаво, заради килима в спалнята, а и защото нямаха в друг цвят. После ги открих и в един спортен магазин по 30 лева всяка. Съвет от мен - за красив и стегнат раменен пояс - само в "Метро".
От момента на покупката до днес имам уголемяване на обиколката на бицепса с 1.5 см /не е майтап - големият ми син имаше за домашно по "Човек и природа" задачата да измери мускулите на цялото домочадие, та оттам знам/.
Много съм доволна, всяка сутрин ми избождат очите до леглото, няма искам, няма не искам - поне 10 минути ги размахвам.
Стяга, тонизира, мобилизира - да живеят гирите!
 



Делчо

Бягане в парка с чисто нов Nike екип, супер fashion и много нюйоркски.


Гергана
Представям си месец август всяка сутрин в 7.00 на закътан плаж да правя сутрешна каланетика за здрав дух и секси бедра за септември. После да тренирам отдавна забравеното оставане насаме с книгата, разходка по ивицата със сламената ми раздърпана шапка и да практикувам това поне един месец. Ясно е, че е почти невъзможно, но пък хубавата идея за американско калифорнийско лято много ме вдъхновява да пробвам поне за една седмица.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.