Следва

Обект на желания

PFW Пролет 2017: Fenty x Puma

Версай... Мария-Антоанета... Риана...

All fashion преди 7 години

Версай... Мария-Антоанета... Риана

На PFW Fenty x Puma представи грандиозното френско разточителство, вдъхновило поп звездата Риана. Както знаем, от известно време насам барбадоската перла проявява огромно желание да се изявява достойно във фешън средите.

Е, ето че и това стана, и то именно с колекцията, вдъхновена от Кралицата на Рококо - Мария-Антоанета - нежна, стройна, мила, грациозна – младата кралица, която мигновено се превръща в богиня на стила рококо и в модна икона на времето си.

Пастелни цветове, френски кройки, бродерии и дизайни, които самата Кралица на Франция би носила, успяха да развълнуват на Форума в Париж дори най-строгите модни критици.

Риана избира да представи новата си колекция именно в Париж, за да подсили заряда и посланието, които тя носи.

"Париж, само защото исках хората да почувстват дрехите ми. Да разберат, че това са неща, които самата Мария-Антоанета би носила във фитнеса или за тенис срещата си", каза наскоро Рири в интервю за Vogue.

След открития готик ритъм на миналия сезон, Fenty x Puma Fall 2016, новата колекция говори за съблазнителната двойственост на стила на Риана в много по-меки, кокетни тонове: бледо розови, дантелени фитнес шорти, нежно розови полупрозрачни анораци с къдри, в комбинация с розови убийствени токчета, розови бейзболни шапки с панделки и розови суичъри с пеплум.

Риана отбеляза същото напрежение между нежното и твърдото и със своите мъжки облекла, които включват много цвят и брокат.

Да се направи успешна колаборация между дантела в цвят люляк и гигантски перлени огърлици никак не е лесно, но някак си се удава страшно много на Риана, който уверено флиртува с всички аспекти от гардероба на готиния модерен човек.

More All fashion