Следва

Шок и ужас! 56-годишният Шон Пен спи с 24-годишна мацка

Втори "Оскар", моля! Величествената Натали в "Джаки"

Натали Портман предизвика куп разногласия, когато обяви официално, че ще влезе в ролята на емблематичната Джаки Кенеди за лентата "Джаки"...

Други преди 7 години

Натали Портман предизвика куп разногласия, когато обяви официално, че ще влезе в ролята на емблематичната Джаки Кенеди за лентата "Джаки".

Филмът за най-популярната Първа дама на САЩ за всички времена Жаклин Кенеди "Джаки" е дело на чилийският режисьор Пабло Лараин и дебютира на голям екран за фестивала във Венеция през септември. Американците обаче ще видят Натали в кожата на Джаки едва в началото на декември месец.

“Джаки” проследява живота на Жаклин Кенеди в часовете и дните след убийството на нейния съпруг и президент на САЩ Джон Кенеди в Далас.

В teaser trailer-a Натали е смайваща, въпреки че има едва няколко реплики. Величественото усещане на Портман,и драматичната й емоционална игра, определено е заявка за втора статуетка - през 2011г. актрисата спечели престижната филмова награда "Оскар" за главната си роля в шедьовъра на Дарън Аронофски "Черен лебед".
 

More Други