Следва

We love: Първите аксесоари на Aquazzura

Животът след 80: Джейн Фонда пуска спортната линия дрехи

sportswear launch...

All fashion преди 4 години

Актриса, активистка и известна фитнес почитателка - 81-годишната Джейн Фонда изненада феновете си новината, че стартира колекция от спортни облекла.

В колаборация с търговския канал и онлайн търговец на дребно Evine Live, тя е разработила 25 дизайна, между които тениски, спортни сутиени, потници, суичъри и шорти.

"Вдъхновена от любовта към фитнеса, исках да създам дрехи, които да са забавни, удобни и вечни. За мен бе много важно линията да подхожда на всеки, както по цена, така и по отношение на размера", каза за новото си начинание Фонда.

Всички модели от колекцията, която ще влезе в продажба на 5-ти юли, ще са на разположение в размери от XS до XXXL, а цената им ще варира от 40 до 125 долара.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 6 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 7 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.