Следва

По стъпките на Холивуд или Как се създава филм? Уникален уъркшоп за първи път в България

Oh, ma chérie!

Oh, ma chérie!

All About Life преди 7 години

За поколения читатели името на голямата френска писателка Сидони Габриел Колет, по-известна като Колет, олицетворява изящен стил и деликатна чувствителност. Най-известното й произведение, “Шери”, посрещнато като събитие от Андре Жид и Марсел Пруст, е класическо описание на скандалната връзка между чаровния Фред Пьолу, наречен Шери, и много по-възрастната от него куртизанка Леа дьо Лонвал. Ироничното описание на светските среди във Франция от началото на века, тънкото навлизане в женската душа, жестоките прелести на прелъстяването и малко тъжният хумор правят от “Шери” един от бисерите на френската изящна словесност от първата половина на XX век. В новата ни игра ви подаряваме именно книгата “Шери”, като трябва да отговорите на въпроса ни “Коя актриса играе Леа дьо Лонвал в едноименния филм “Шери”, дело на британския режисьор Стивън Фриърс?” Отговорите ви очакваме на познатия имейл [email protected] и един късметлия от вас ще спечели прекрасното четиво.

Успех!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.