Следва

Обедни очарования за омайници, за да ни е вкусно, уютно и топло в "Щастливеца"

По стъпките на Холивуд или Как се създава филм? Уникален уъркшоп за първи път в България

Уникален майсторски клас за първи път в България!...

All About Life преди 7 години

Майсторският клас се прави за първи път в България!

Кино не е просто поредния филм, който гледаме на големия екран. Киното е изкуство, чийто дебри са толкова големи и поглъщащи, че са нужни години, за да ги опознаеш напълно.

На 16-ти ноември холивудският продуцент и сценарист Голан Рамраз ще влезе в ролята на продуцент на програмата "Създаване на филм" в "Ню Бояна", а ментори в различните кино департаменти ще бъдат професионалисти с опит в международните продукции, осъществени в България.

Рамраз е работил по печеливши продукции като "Мистър и Мисис Смит", "Телепорт", "Железният човек" и е директор на продукция и изпълнителен продуцент в Marvel Studios.

Ако мечтата ви е да работите във филмовата индустрия рамо до рамо с големите имена, новият майсторски клас в "Ню Бояна" е точно за вас. От 16 ноември до 21 декември, на територията на Киноцентъра в София ще имате шанса да участвате в реалното създаване на пълнометражен игрален филм.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.