Следва

KENZO x HM: Ето ги и цените!

Тема на деня: Като в последен летен ден

Въпреки че вече сме средата на септември аз упорито отказвам да се разделя с лятното време и съответно с летните дрехи...

All fashion преди 7 години

Слънчевите дни са все по-голяма рядкост, но аз упорито отказвам да се разделя с лятното време и съответно с леките, толкова негови дрехи. Днес с намигване към скоро отминалата нежност на този прекрасен сезон, слагам дрехи, които ми напомнят за топъл полъх и щедро слънцестоене.

Няма дреха, която да напомня повече за топлите дни от рокля без ръкави и гол гръб. Уникалното на тази е, че успява да съчетае лятото вътре в мен с есента навън – мека, нежна плетка, която подчертава извивките на тялото без да е прекалено стегната. Откритата част на гърба ме държи в страхотно настроение през целия ден, аз съм свободна и предизвикателна.



Комбинирам я със сив шал, който ще й придаде по-изискан вид и ще ме предпази от есенния вятър, ако стане повече студено, отколкото кожата ми обича.



За да допълня женствената визия подбирам високи обувки – доверявам се на най-удобните черни платформи, с които дори дългото ходене е удоволствие.



Преди да изляза, тайничко отмъквам от приятеля си детайл, който да разчупи днешния аутфит – мъжка броеница с череп от естествени камъни. Не само че е много подходяща за цветовата схема днес, но и контрастът спрямо женствената рокля е много интересен.

Рокля: Urban Outfitters
Шал: ZARA
Платформи: Da Viccino
Броеница: UGOMAN

More All fashion