KENZO x HM: Ето ги и цените!

Колаборацията KENZO x HM по уникален начин въплъщава колоритните традиции на японскo-френската марка...

Колаборацията KENZO x HM по уникален начин въплъщава колоритните традиции на японскo-френската марка – ярките принтове, функционалните детайли и игриви силуети. Творческите директори Карол Лим и Умберто Леон преглеждат архивите на основателя на модната къща Кензо Такада, за да създадат собствени модели в духа на 21-ви век, обогатени с чувствеността на 70-те и 80-те. Цветовете и принтовете контрастират, кройките черпят вдъхновение от кимоното, воланите при дамската колекция придават фолклорно очарование, а спортните форми в мъжката внасят градска енергия.

Моделите носят уникалния почерк на H&M – те са удобни за носене и многофункционални, като същевременно хвърлят свежа светлина върху една от най-вълнуващите истории в модата.

Колекцията ще се появи на 3 ноември 2016 г. в над 250 магазина на H&M в цял свят, както и онлайн. В България KENZO x HM ще откриете в H&M на ул. Витоша 6.

#KENZOxHM

Коментари: 2

R
radostina_3 (2016/10/17 / 11:19)
Ще бъде интересно ,след като отмине суматохата и голямото блъскане как родните "бръмчалки" ще дефилират с покупките. С Balmain беше лесно и скучно, но с колористиката и кройките на Kenzo ще се позабавляваме подобаващо. Ако пък го съчетаят и със задължително присъстващия в гардеробите им животински принт на Cavalli и някой лъскав камък ,ей така за разкош ,тогава и колекцията на Dsquared SS17 ще седи засрамено в ъгъла !
V
Vanko3 (2016/10/13 / 16:33)
Цените не са високи, може да се избере по нещо. Но като цяло, колекцията е... особена.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia