Следва

Стил урок на седмицата: Палтото!

40 чифта есенни боти, които мигновено бихме свили от краката на звездите, обути в тях!

Ключът към намирането на интересни модели за сезона е във вниманието към детайла...

All fashion преди 7 години

Ключът към намирането на интересни модели за сезона е във вниманието към детайла. Често под детайл разбираме какво хора, които харесваме, са решили да изберат. Ако ни хареса начинът, можем да скочим в експеримента и ние.

В случая гледаме в краката, и по-конкретно в ботите, на 40 хубави и много популярни момичета, и се възторгваме по страхотните боти, обути върху тях. Искаме ги всичките, или поне 80%, или хайде, нека са половината от показаните.

Защото няма по-точна обувка от тази за есента, обичат я всички дължини, всички материи, всички модни хрумки. 

Дългите, над коляното ботуши все още са в играта, не им го отричаме, но добрите стари боти са evergreen, без който не можем. Видимо не могат и дамите в нашата богата галерия горе.

Преди да тръгнем на шопинг за попълване на есенния гардероб, се заравяме за малко вдъхновение в интернет и ето, селектираме 40 супер добри визии за перфектно комбо на ботите с каквото си пожелаем.

 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 13 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...